Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Als stagiair(e) grafisch vormgever creëer je beeldmateriaal voor verschillende kanalen, van social media tot billboards. Maar voor deze specifieke vacature willen we vooral gebruik maken van jouw kennis over appdesign. Wij hebben een appstore en lanceren binnenkort twee apps waarvan we graag willen dat hier een goede grafisch vormgever in spe naar kijkt. Daarnaast ben je de ene dag bezig met een mooie afbeelding voor op Facebook en werk je mee aan de dagelijkse werkzaamheden, de andere dag help je mee met het ontwerpen van een beursstand. Ook het opmaken van factsheets, whitepapers, presentaties en uitingen in vakbladen horen bij jouw taken. Uiteraard krijg je alle tijd om aan je stageopdracht en –verslag te werken en word je uitstekend begeleid.

Jouw profiel

  • Je bent bezig met een MBO/HBO-opleiding in de richting van grafisch vormgever/designer
  • Je bent creatief en kan teksten makkelijk vertalen in plaatjes
  • Je bent gedreven, stressbestendig, enthousiast en kunt goed zelfstandig werken
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in het Nederlands
  • Je hebt ervaring met het vormgeven van apps
  • Affiniteit met de software-branche is een pré

Wie zijn wij?

King Business Software helpt ondernemers al 36 jaar bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Wij helpen de ondernemer inzicht te krijgen in zijn/haar onderneming met als resultaat een hogere opbrengst tegenover lagere kosten. King Business Software biedt mogelijkheden vanaf de financiële administratie tot een totale ERP-oplossing, waarbij productie, webshopkoppelingen en mobile magazijnoplossingen tot de mogelijkheden horen. King is zowel offline (op de eigen pc of server) als online beschikbaar. Wij helpen ondernemers bij de implementatie, bieden uitgebreid support, werken continu aan innovaties van ons product en denken mee over de toekomst. Bij King geloven wij in persoonlijk contact, eerlijk zakendoen en duurzame relaties.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende stagefunctie waarin je veelal zelfstandig aan het werk zult gaan en veel zult leren, marktconforme stagevergoeding en een leuk team waar je in komt te werken.

Bedrijfscultuur

Uitstekende werksfeer met waardering voor professionals, fijne collega’s, weinig verloop, korte communicatielijnen, toekomstgericht, informeel en toch professioneel.

Interesse

Herken jij jezelf in dit profiel? Mail dan je sollicitatiebrief met je CV naar: vacature@king.eu.

Voor vragen of extra informatie kun je contact opnemen met Priscilla-Fleur Hellemons (marketing@king.eu).

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!