Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Als onderdeel van het HR-team zal je veel verschillende aspecten van HR tegenkomen. Wij regelen sollicitaties en stageplekken, doorstroom, salarissen, ziekte en nog veel meer. De IT-branche is zeer dynamisch en mede daarom is elke dag weer anders. Door de korte lijnen binnen de organisatie en de informele werksfeer hebben we contact met alle verschillende afdelingen en veel verschillende collega’s. Ons HR is een klein team, waardoor we je veel persoonlijke begeleiding kunnen geven, je ervaring op kan doen met veel verschillende HR-zaken en er ruimte is om je eigen steentje bij te dragen. Daarnaast kun je snuffelen aan de agile werkwijze, een methode die binnen de hele softwarebranche wordt gebruikt en ook steeds verder daarbuiten wordt omarmd.

Jouw profiel

  • Je volgt een HR opleiding op MBO niveau 3 of 4
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in het Nederlands
  • Je bent gedreven, enthousiast, servicegericht, nauwkeurig en leergierig
  • Je bent integer en kunt op een discrete manier met vertrouwelijke informatie omgaan
  • Affiniteit met de softwarebranche is een pré.

Ons aanbod

King is een erkend leerbedrijf. Wij bieden je een leerzame en uitdagende stage met veel verantwoordelijkheid, een passende stagevergoeding en een leuk team waar je in komt te werken.

Wie zijn wij?

King Business Software helpt ondernemers al 38 jaar bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Wij helpen de ondernemer inzicht te krijgen in zijn/haar onderneming met als resultaat een hogere opbrengst tegenover lagere kosten.

King Business Software biedt mogelijkheden vanaf de financiële administratie tot een totale ERP-oplossing, waarbij productie, webshopkoppelingen en mobile magazijnoplossingen tot de mogelijkheden horen. King is zowel offline (op de eigen pc of server) als online beschikbaar. Wij helpen ondernemers bij de implementatie, bieden uitgebreid support, werken continu aan innovaties van ons product en denken mee over de toekomst. Bij King geloven wij in persoonlijk contact, eerlijk zakendoen en duurzame relaties.

Bedrijfscultuur

Uitstekende werksfeer met waardering voor professionals, fijne collega’s, weinig verloop, korte communicatielijnen, toekomstgericht, informeel en toch professioneel.

Interesse

Enthousiast om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct. Mail je CV en motivatie naar vacature@king.eu. Voor vragen en extra informatie kun je mailen naar vacature@king.eu.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!