Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Als onderdeel van het secretariaat ben je een belangrijke ondersteuning voor je collega’s en vaak de eerste persoon die bezoekers zien of aan de telefoon krijgen. Je beantwoordt telefoontjes en verbindt deze door, zorgt dat ons bezoek goed wordt ontvangen, een drankje krijgt en de juiste collega te spreken krijgt en je regelt de post. Verder beheer je de kantinevoorraden, zodat er altijd drinken is voor je collega’s, het fruit op de juiste plek staat en de koekjes bij de koffiesessie geregeld zijn. Daarnaast coördineer je met externe partijen zoals de schoonmaaksters, maar ook de broodjeszaak voor een lunch met een klant of de bloemenzaak voor een boeketje voor een collega die 10 jaar in dienst is. Ons secretariaat is een klein team, waardoor we je veel persoonlijke begeleiding kunnen geven en er ruimte is om je eigen steentje bij te dragen.

Jouw profiel

  • Je volgt op dit moment een MBO opleiding niveau 3 of 4 in de richting secretariaat
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in het Nederlands
  • Je bent enthousiast, servicegericht, nauwkeurig en leergierig
  • Je hebt kennis van Office-software

Ons aanbod

King is een erkend leerbedrijf. We bieden je een afwisselende en uitdagende stage met voldoende tijd voor opdrachten vanuit jouw eigen opleiding. Je werkt binnen een enthousiast team en krijgt een passende stagevergoeding.

Wie zijn wij?

King Business Software helpt ondernemers al 38 jaar bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Wij helpen de ondernemer inzicht te krijgen in zijn/haar onderneming met als resultaat een hogere opbrengst tegenover lagere kosten.

King Business Software biedt mogelijkheden vanaf de financiële administratie tot een totale ERP-oplossing, waarbij productie, webshopkoppelingen en mobile magazijnoplossingen tot de mogelijkheden horen. King is zowel offline (op de eigen pc of server) als online beschikbaar. Wij helpen ondernemers bij de implementatie, bieden uitgebreid support, werken continu aan innovaties van ons product en denken mee over de toekomst. Bij King geloven wij in persoonlijk contact, eerlijk zakendoen en duurzame relaties.

Bedrijfscultuur

Uitstekende werksfeer met waardering voor professionals, fijne collega’s, weinig verloop, korte communicatielijnen, toekomstgericht, informeel en toch professioneel.

Interesse

Zie jij het helemaal zitten om ons team te versterken als stagiair(e)? Solliciteer dan nu! Mail je CV en motivatie naar vacature@king.eu. Heb je vragen of extra informatie nodig, mail dan naar vacature@king.eu.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!