Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Ben jij op zoek naar een leerzame stage waarin je de werkzaamheden van een systeembeheerder leert kennen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een leergierige, enthousiaste student die gedreven is, een klantgerichte instelling heeft en nauwkeurig is. Je volgt een opleiding ICT op MBO-niveau.

Wat ga je doen?
Je gaat werken in een klein team waardoor je directe hulp krijgt bij je opdrachten en zo snel mogelijk alles leert. Jouw eigen inbreng vinden wij belangrijk en je krijgt hiervoor alle ruimte. Je verwerft een eigen rol binnen het team. Je gaat gebruikers te woord staan en gaat op zoek naar de juiste oplossing. Je voert werkplekbeheer uit. Voor nieuwe collega’s zorg je ervoor dat zij op hun eerste werkdag een desktop of laptop klaar hebben staan met de juiste software en rechten. Daarnaast heb je ook proactieve werkzaamheden, zoals het onderzoeken en analyseren van terugkerende storingen en het genereren van oplossingen. Je krijgt veel vertrouwelijke informatie en je gaat hier op een discrete manier mee om. Kortom, jij bent de redder in nood voor onze collega’s!

Bedrijfscultuur
Wij hebben een goede en informele werksfeer en zorgen ervoor dat je je snel op je gemak bij ons voelt. Iedere dag is anders en je vind het leuk om verschillende taken op te pakken.

Ons aanbod
Wij zijn een erkend leerbedrijf. Wij bieden je een leerzame en uitdagende stage met veel verantwoordelijkheden en een passende stagevergoeding.

Interesse?
Ben jij er klaar voor om heel wat te leren en een plezierige stage te beleven? Aarzel dan niet en stuur jouw CV met motivatie naar: hrm@king.eu.