Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Ben jij een echte spin in het web die onze klant altijd tevreden weet te houden? Kun je goed prioriteiten stellen? Word jij enthousiast om samen met collega’s op iedere technische vraag een antwoord te vinden? Zie jij geen problemen, maar alleen uitdagingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Supportprofessional ondersteun je de gebruikers van King. De voornamelijk telefonische ondersteuning betreft productinhoudelijke en technische vragen. De vereiste productkennis zul je je eigen maken tijdens een gedegen on-the-jobtraining. Na deze training zal je starten met telefonisch support van King. In de toekomst doorgroeien tot bijvoorbeeld supportprofessional King WMS, consultant of andere functies behoort tot de mogelijkheden.

Jouw profiel

  • Mbo werk- en denkniveau
  • Servicegerichte instelling
  • Stressbestendig
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in het Nederlands
  • Sterk analytisch vermogen

Jouw kennis en ervaring

  • Affiniteit met bedrijfsprocessen en administratieve automatisering
  • Gedegen kennis van Windows en netwerken
  • Goede boekhoudkundige kennis (minimaal niveau Basiskennis Boekhouden)
  • Ervaring met ERP-software is een voordeel

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende fulltime functie met een marktconform salaris en genoeg mogelijkheden op het gebied van training en persoonlijke ontwikkeling. Verder kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals deze passen bij een dynamische onderneming als King Software

Bedrijfscultuur

Uitstekende werksfeer, fijne collega’s, korte communicatielijnen, toekomstgericht, informeel en toch professioneel.

Interesse

Spreekt de functie je aan, stuur dan direct jouw CV met een korte motivatie naar: vacature@king.eu.
Voor vragen of informatie kun je contact opnemen met Erwin Louwman (erwin.louwman@king.eu).

De organisatie

King Business Software helpt ondernemers al 37 jaar bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Wij helpen de ondernemer inzicht te krijgen in zijn/haar onderneming met als resultaat een hogere opbrengst tegenover lagere kosten. King Business Software biedt mogelijkheden vanaf de financiële administratie tot een totale ERP-oplossing, waarbij productie, webshopkoppelingen en mobile magazijnoplossingen tot de mogelijkheden horen. King is zowel offline (op de eigen pc of server) als online beschikbaar. Wij helpen ondernemers bij de implementatie, bieden uitgebreid support, werken continu aan innovaties van ons product en denken mee over de toekomst. Bij King geloven wij in persoonlijk contact, eerlijk zakendoen en duurzame relaties.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Vacature_website