Ter uitbreiding van ons hechte team van zelfstandige ontwerpers, programmeurs, testers en componentbouwers, zijn we op zoek naar een tester. Samen met andere deskundige collega’s ben je binnen het team verantwoordelijk voor het specificeren en uitvoeren van tests voor nieuwe onderdelen van jouw product. Je voert je testen uit in een gestructureerde omgeving of een Agile omgeving, afhankelijk van het product waar je aan werkt. Je voert de normale testtaken uit, zoals specificatie en uitvoer, maar bent ook inzetbaar voor statisch testen en het uitvoeren van reviews. Je werkt samen met je collega’s om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen. Je bent leergierig en wilt graag verder komen in je werk. Je bent bereid verder te studeren en je kennis te vergroten, zowel via cursussen als via zelfstudie en coaching.

Kwaliteit en groei vinden wij erg belangrijk,
zowel voor onze producten als voor je persoonlijke inbreng en ontwikkeling.

Gevraagd wordt

 • hbo werk- en denkniveau
 • ervaring op het gebied van software testen wordt gewaardeerd
 • ervaring met (het testen van) een financieel en/of logistiek systeem wordt gewaardeerd
 • goed in een team kunnen werken en kwaliteitsbewust
 • een ISTQB-certificering (en/of TMap) wordt gewaardeerd
 • ervaring met Scrum / Agile wordt gewaardeerd

Geboden wordt

 • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • ruimte voor persoonlijke ontplooiing en eigen initiatief
 • inspirerende omgeving, informele sfeer, team spirit
 • ruime mogelijkheid om door te groeien in je carrière
 • intensieve coaching door zeer ervaren en hoog opgeleide testspecialisten
 • de uitdaging om aan de basis te staan van een nieuw product

Interesse

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan je CV met een korte motivatie naar: vacature@king.eu.

Voor vragen over de functie neemt contact op met Mariska Dihal (HR), op telefoonnummer: 010-2646374.

Bedrijfsprofiel

King Business Software is een handelsnaam van Quadrant Automatisering BV, gevestigd aan de Eglantierbaan 95 te 2908 LV Capelle aan den IJssel. Quadrant kent de volgende werkmaatschappijen: Quadrant Software BV, Quadrant International BV en Handata BV. Quadrant is opgericht in 1981 en was aanvankelijk gevestigd aan de Heemraadssingel 89 te Rotterdam.

Al 35 jaar helpt King ondernemers bij hun administratieve automatisering. Bij King krijg je betrouwbare business software: compleet en gemakkelijk in het gebruik. Van boekhouding en facturering tot een totale ERP-oplossing. Met voorraadadministratie, projectenadministratie, magazijnbeheer en webshopkoppeling, King ondersteunt je bij het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Zodat je business kan groeien en bloeien. Groot of klein, accountant, zzp’er of productiebedrijf, onze innovatieve oplossingen zijn toegespitst op alle bedrijfsbehoeften. Slimme business software om je bedrijf optimaal te ondersteunen. Zowel offline als online. Met tal van uitbreidingsmogelijkheden en maatwerkoplossingen. King helpt bij de implementatie, biedt uitgebreid support en denkt mee over de toekomst van je bedrijf. Bij King Business Software werken we met ruim 80 betrokken medewerkers aan de optimalisering van onze dienstverlening. Onze gratis helpdesk geeft tijdens kantooruren antwoord op al je vragen en geeft uitleg bij onduidelijkheden. Onze King consultants leren je nog efficiënter te werken met King, ondersteunen je bij de implementatie van de King software, geven trainingen en helpen met het aanpassen van de standaardsoftware aan je bedrijfsprocessen. Dat King-gebruikers erg tevreden zijn over onze consultants, blijkt wel uit hun waardering: een 8,6 gemiddeld over de afgelopen drie jaar! En ben je een nieuwe klant? Dan kun je gratis deelnemen aan onze introductiecursus. Zo maak je kennis met de mogelijkheden van King software zodat je snel en effectief aan de slag kunt. Daarnaast werken we doorlopend aan innovaties van onze software-oplossingen. Zo ben je bij ons altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in business software. King is je betrouwbare partner, groot genoeg om service en innovatieve oplossingen te leveren, maar klein genoeg om een persoonlijke werkwijze te blijven hanteren. Juist daarin maken wij het verschil! Bij King geloven we in persoonlijk contact, eerlijk zakendoen en duurzame relaties. Bezoek onze website voor meer informatie: https://www.king.eu/.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

a5