Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Op bedrijventerrein CapelleXL willen ondernemers elkaar beter leren kennen en elkaar beter weten te vinden. Daarom is vanuit de Bedrijven Investeringszone BIZ CapelleXL het initiatief genomen om ondernemers bij elkaar in de keuken te laten kijken door middel van bedrijfsbezoeken. King Business Software beet op 12 juni het spits af. Via presentaties kregen ondernemers een kijkje in de keuken en tijdens de aansluitende netwerkborrel was er voldoende tijd om zaken te doen.

Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO)
Tijdens de borrel werden voor de derde keer certificaten voor het keurmerk veilig ondernemen uitgereikt aan gemeente, politie, brandweer en de Stichting BIZ CapelleXL. Dankzij de BIZ zorgen ondernemers er – ondersteund door de gemeente – voor dat het bedrijventerrein schoon, heel en veilig is. Burgemeester Peter Oskam nam namens de gemeente het certificaat in ontvangst.

Oskam: “CapelleXL is een actief ondernemersgebied. En dat moeten we zo houden en waar dat kan verder verbeteren. Dat we het KVO-certificaat hebben gekregen, laat zien dat we hier op CapelleXL op de goede weg zijn: onze gezamenlijke inspanningen worden gezien én beloond. Ik ben er oprecht trots op! Laten we hier samen het mooiste bedrijventerrein van Nederland van maken.”

“Initiatieven zoals deze zijn de basis van nieuwe samenwerkingen.”

King Business Software
Dit bedrijf timmert behoorlijk aan de weg. King maakt betrouwbare en slimme business software om bedrijven optimaal te ondersteunen. Compleet en gemakkelijk in gebruik. Van boekhouden en factureren tot een totale ERP-oplossing met webshop en magazijn- automatisering. King ondersteunt bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen zodat bedrijven kunnen groeien en bloeien. De innovatieve oplossingen van King zijn toegespitst op bedrijfsbehoeften van groot of klein, accountant, handelsonderneming of ZZP-er.

Hans Eschauzier, directeur van King: “Samenwerken is versterkend voor ondernemingen op CapelleXL; ieder met de eigen specialisatie en professionaliteit. We kunnen niet alles zelf en hebben elkaar nodig in onze groei en het bereiken van onze doelen. Initiatieven zoals deze zijn de basis van nieuwe samenwerkingen”.