Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Bij King Business Software vonden wij het  hoog tijd voor een nieuw uiterlijk van de website. We zijn daarom de afgelopen maanden druk bezig geweest met het design en de bouw van de nieuwe website. Het eindresultaat mag er zijn.

Frisser, moderner en gebruiksvriendelijker

De gehele ‘look en feel’ van de website is veranderd en hij is veel frisser, moderner en vooral gebruiksvriendelijker. Deze nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen en past beter bij de dienstverlening die we op dit moment leveren.

Onze nieuwe website biedt complete informatie voor de bezoeker die meer wil weten over ons en onze producten. De website is veel meer gericht op de toepasbaarheid van King binnen verschillende branches en segmenten. Gericht op de klant die op zoek is naar een complete oplossing voor het automatiseren van bedrijfsprocessen. Van boekhouding en facturering tot een totale ERP-oplossing

met voorraadadministratie, projectenadministratie, magazijnautomatisering en webshopkoppelingen. Alle klantgerelateerde zaken zijn verhuisd naar service.king.eu.

Tips en feedback zijn meer dan welkom

We zijn nu live en achter de schermen gaan we verder. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken. Wij zijn ons ervan bewust dat de site nog enkele schoonheidsfoutjes kan bevatten. Kom je iets tegen? Of heb je tips om de website verder aan te scherpen? We stellen jouw feedback enorm op prijs. Mailen kan naar marketing@king.eu.

Bij King Business Software vonden wij het  hoog tijd voor een nieuw uiterlijk van de website. We zijn daarom de afgelopen maanden druk bezig geweest met het design en de bouw van de nieuwe website. De gehele ‘look en feel’ van de website is veranderd en hij is veel frisser, moderner en vooral gebruiksvriendelijker. Alle klantgerelateerde zaken zijn verhuisd naar service.king.eu. Het eindresultaat mag er zijn. Kom je iets tegen? Of heb je tips om de website verder aan te scherpen? We stellen jouw feedback enorm op prijs.