Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

PhaNet Business Software is een bedrijf dat zich volledig op King software heeft toegelegd. PhaNet Business Software ondersteunt klanten met de inrichting van King en heeft inmiddels een ruime ervaring in het maken van taken m.b.v. het King Task Center. Een voorbeeld van één van deze taken is het automatisch meesturen van order gerelateerde documenten.

Order gerelateerde documenten worden door de applicatie automatisch verstuurd bij het printen en versturen van andere King documenten. Voorbeelden van deze King documenten zijn orderbevestiging, pakbon, proforma en factuur.

Werking
Alle relevante documenten welke verstuurd moeten worden, worden opgeslagen in een daarvoor bestemde map. Deze moeten een naam krijgen waarin een herkenbare variabele is verwerkt. Een voorbeeld is het ordernummer, een extern ordernummer of een vrije rubriek. De applicatie vergelijkt dit met de order op het moment dat de factuur wordt geprint.
De controle kan gerelateerd zijn aan de order. Het is echter ook mogelijk te checken op orderregelniveau dankan het artikelnummer of de TekstOpFactuur-code  als basis dienen waaraan het document wordt gekoppeld.

Hiervoor is de functionaliteit ‘afdrukken documenten in XML formaat’ nodig, standaard vanaf King Financieel.

Meer informatie over PhaNet Business Software kun je hier opvragen.

Phanet business