Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

De samenwerking tussen Quality IT en King is verlengd. Deze samenwerking is al sinds 2013 een succes dankzij de integratie van King met Q-Fieldservice. Dit betreft een standaard applicatie voor de planning en aansturing van medewerkers. Dankzij deze SaaS-oplossing hou je grip op de inzetbaarheid van je organisatie, of het nu gaat om servicemonteurs, loonwerkers of vrachtwagenchauffeurs.

Met behulp van Q-Fieldservice reken je af met handgeschreven werkbonnen, realiseer je besparingen in het administratieve proces en verkort je de tijd tussen uitvoering en facturatie. We zijn trots op deze stap en kijken uit naar een succesvolle voortzetting van onze samenwerking met Quality IT!

Wil je meer weten of een prijsopgave? Vul onderstaand contactformulier in of neem contact met ons op via verkoop@king.eu of telefonisch via 010 – 264 63 20.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Quality IT is een ervaren en dynamisch IT-bedrijf met een team van zeer ervaren ICT-specialisten. Zowel projectmatige zaken zoals implementaties of activiteiten op langere termijn, zoals beheer, vallen binnen hun werkzaamheden. Quality IT denkt mee over bedrijfsprocessen en kan de bedrijfsbehoefte vertalen in efficiënte en betrouwbare ICT-oplossingen. Daarnaast begeleiden zij ondernemingen bij de implementatie van innovaties.

Bezoek de website van Quality IT: www.quality-it.eu.