Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Al sinds 2013 is de samenwerking tussen Quality IT en King een succes dankzij de integratie van King met Q-Fieldservice. Dit betreft een standaard applicatie voor de planning en aansturing van medewerkers. Dankzij deze SaaS-oplossing hou je grip op de inzetbaarheid van je organisatie, of het nu gaat om servicemonteurs, loonwerkers of vrachtwagenchauffeurs.

Quality IT heeft in de business versie van haar Fieldservice applicatie veel functionaliteiten opgenomen. Voor de kleinere organisaties zijn het er echter vaak teveel, waardoor de business versie te uitgebreid is voor hen.

Aangezien Quality IT niet wil dat klanten moeten betalen voor functionaliteiten die de klant niet gebruikt heeft Quality IT hier een oplossing voor gevonden.

Naast dat er nu een Lite en Business model zijn kun je het Lite abonnement ook uitbreiden met losse modules voor een paar euro per maand extra. Zo betaal je nooit meer teveel en heb je altijd een abonnement dat bij je past.

Wil je meer weten of een prijsopgave? Klik op onderstaande button of neem contact met ons op via verkoop@king.eu of telefonisch via 010 – 264 63 20.

Quality IT is een ervaren en dynamisch IT-bedrijf met een team van zeer ervaren ICT-specialisten. Zowel projectmatige zaken zoals implementaties of activiteiten op langere termijn, zoals beheer, vallen binnen hun werkzaamheden. Quality IT denkt mee over bedrijfsprocessen en kan de bedrijfsbehoefte vertalen in efficiënte en betrouwbare ICT-oplossingen. Daarnaast begeleiden zij ondernemingen bij de implementatie van innovaties.

Bezoek de website van Quality IT: www.quality-it.eu.