Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Afgelopen dinsdag 25 september nam King deel aan de eerste editie van het MKB Ledenfestival in het kasteel van Sparta Rotterdam.

Er zijn ruim 150 ondernemers op dit event afgekomen en er werden interessante presentaties en workshops gegeven. Naast diverse leuke en leerzame workshops, speeddaten en de ondernemersquiz, werd ook de nieuwste editie van het MKB magazine gepresenteerd en was er de uitreiking van de Netwerker van het Jaar.

Ook onze eigen Account Manager Ruud de Roode mocht een presentatie geven. Hij wist een zaal vol ondernemers maar liefst een half uur lang te boeien met zijn presentatie over ‘Groei door automatisering’, waarin hij acht tips weg gaf voor winst door automatisering binnen je bedrijf. Benieuwd naar deze presentatie? Stuur een mail naar marketing@king.eu en wij zorgen dat de presentatie jouw kant op komt.

Het afwisselende programma zorgde voor een zeer geslaagde dag die, zoals we van MKB Rotterdam hebben vernomen, jaarlijks terug gaat komen.

Bekijk de foto-impressie

MKBL9184