Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Veel bedrijven staan voor een complexe uitdaging: hoe ga je om met de digitalisering van je productie- en logistieke processen? Welke invloed hebben big data, kunstmatige intelligentie (AI), virtual reality, cobots en robots op de dagelijkse praktijk?

Systemen worden onderling verbonden, mensen en robots gaan samenwerken, data-uitwisseling zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency. Iedere logistieke keten zal hierdoor ingrijpend veranderen. En de effecten daarvan zijn in ieder warehouse zichtbaar: slim met technologie, slim met energie, slim met ruimte, slim met mensen. Kortom, smart warehousing.

Combinatie met Logistica
Gelijktijdig met ICT & Logistiek vindt Logistica plaats, ook met als overkoepelend thema smart warehousing. Zo wordt de brug geslagen tussen ICT en material handling en wordt iedereen die werkt in de logistiek en supply chain geholpen met het managen van groei en verandering. Op 5, 6 en 7 november 2019 komen vele duizenden vakgenoten samen, zodat ideeën, inzichten en toepassingen hun weg vinden en bedrijven steeds opnieuw voorbereid zijn op de toekomst.

Subthema’s
Naast het overkoepelende thema zijn er ook subthema’s: Big Data & Analytics, Sales & Operations Planning, Transport & Distributie, Warehouse Automation en Supply Chain Management. Deze thema’s geven aan welke onderwerpen passen bij de exposanten en aan bod komen in het inhoudelijke programma. Meer informatie over de thema’s kun je vinden op de website van ICT & Logistiek.

Als VIP naar ICT & Logistiek?
Kom jij ook naar ICT & Logistiek van 5 t/m 7 november? We ontvangen je graag in onze stand. Je maakt dit jaar kans om als VIP aanwezig te zijn. Als VIP krijg je een persoonlijke uitnodiging, gratis lunch, de beste plekken bij de seminars, toegang tot de netwerkborrel en meer. Meld je snel aan via de oranje button voor ICT & Logistiek en wij laten je z.s.m. weten of je de gelukkige VIP bezoeker bent.

ICTLogistiek2019

Bezoek onze stand!
Het driedaagse event vindt plaats van dinsdag 5 november tot en met donderdag 7 november 2019. Op dinsdag en woensdag is de beursvloer geopend van 9.00 tot 17.30 uur en op donderdag van 9.00 tot 17.00 uur.

ICT & Logistiek is gratis te bezoeken in Hal 1 in de Jaarbeurs in Utrecht. Zien wij jou ook? Je bent van harte welkom bij onze stand A107! Meld je aan via deze link en kom gratis naar ICT & Logistiek 2019.