Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

King en Buckaroo breiden hun samenwerking uit. King is sterk in ERP en Buckaroo in betaaloplossingen en alles wat daar mee samenhangt. Uitgangspunt is om het betalen van facturen nog eenvoudiger te maken. King biedt je samen met Buckaroo de mogelijkheid om facturen sneller te laten betalen. Ook dalen de kosten per factuur omdat je tijd bespaart op de opvolging van openstaande facturen.

Hoe werkt het?
King Business Software heeft haar expertise op het gebied van online administratie gebundeld met de kennis en ervaring van Buckaroo van (online) betalen en factureren. Deze samenwerking zorgt ervoor dat jij als gebruiker van King voortaan heel eenvoudig e-mails kunt versturen met daarin een betaallink en/of betaalknop. Door gebruik te maken van deze betaallink/betaalknop komt jouw klant automatisch terecht op de betaalpagina waar deze klant zijn factuur eenvoudig middels diverse betaalmethoden, zoals iDEAL, kan voldoen. De betaling wordt door Buckaroo verwerkt en teruggekoppeld naar jouw King omgeving en zo heb je real-time inzicht in je betalingsverkeer. Betalingen verliepen niet eerder zo eenvoudig!

De voordelen van een digitaal betaalverzoek

  • Besparen op facturatie- en inningsproces
  • Templates in meerdere talen in te stellen
  • Sneller betaalde facturen dankzij lage betaaldrempel
  • Uitgebreide rapportage mogelijkheden
  • Factuur volledig op te maken in jouw eigen huisstijl
  • Hoog gebruikersgemak voor de klant
  • Veilig dankzij hoge eisen aan het Buckaroo systeem
  • Jij bepaalt het aanbod van betaalmethoden

Heb je interesse?
Neem dan vandaag nog contact op met King Software via 010 -264 63 20, info@king.nl of jouw lokale King dealer. Bied jouw klanten ook dit extra betaalgemak.

buckaroo_email_betaling

King en Buckaroo breiden hun samenwerking uit. King biedt je samen met Buckaroo de mogelijkheid om facturen sneller te laten betalen. Ook dalen de kosten per factuur omdat je tijd bespaart op de opvolging van openstaande facturen. De samenwerking zorgt ervoor dat jij als gebruiker van King voortaan heel eenvoudig e-mails kunt versturen met daarin een betaallink en/of betaalknop.