Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Sponsoring

LINDA.foundation

King is met de King Tour 2016 sponsor van de LINDA.foundation. Donaties van deelnemers van de tour gaan naar dit goede doel, dat (alleenstaande) ouders met kinderen in financiële nood helpt.

Klik hier voor de website van de LINDA.foundation.

Diergaarde Blijdorp

King heeft de Europese oehoe van Diergaarde Blijdorp geadopteerd. Oehoe’s zijn de grootste uilen ter wereld. In 2013 heeft Blijdorp vier oehoekuikens gekregen die inmiddels zijn uitgegroeid tot prachtige volwassen vogels. Wij hopen dat ze binnenkort mee kunnen vliegen aan de Vogelshow. Onze mascotte is ook een oehoe, genaamd Iboe.

Met onze jaarlijkse King Tour halen we ook geld op voor Blijdorp. Dit gaat naar het project Hart van Afrika.

Klik hier voor de website van Diergaarde Blijdorp.

KiKa – Stichting Kinderen Kankervrij

Onze sponsoring van KiKa is in gang gezet door een aantal fanatieke King medewerkers die besloten mee te doen aan Run for KiKa Rotterdam. Dat beviel toen zo goed dat ze dit jaar voor de tweede keer mee hebben gedaan en ook voor 2015 verwachten we weer een King team – met aanhang – aan de start.

Klik hier voor de website van Run for KiKa.

Korfbalvereniging KOAG

Van 2012 tot 2014 is King Software de shirtsponsor van het A1 team van korfbalvereniging KOAG uit Krimpen aan den Ijssel. Voor het komende seizoen komt daar ook het eerste team bij.

Klik hier voor de website van KOAG.

IJssel en Lek toernooi

Het IJssel en Lek toernooi is een jaarlijks terugkerend regionaal jeugdvolleybaltoernooi. In 10 jaar tijd uitgegroeid tot een groot toernooi waar alle jeugdteams van VCN, Krimpen, Voleco, DOS, Thor, Dosko, VCH & Molenwiek ‘74 aan meedoen.

Klik hier voor de website van het IJssel en Lek toernooi.

De Tulpenrallye

De International Historic Tulpenrallye is de oudste autorally van Nederland. In 2014 heeft King directeur Hans Eschauzier voor de tweede keer met zijn vrouw Elske meegedaan. Met de Tulpenrallye doet ook elk jaar een sponsorauto mee, voor een goed doel. Afgelopen jaar was dat Mappa Mundo, een thuis voor zieke kinderen. In 2013 was het goede doel KiKa, hetzelfde jaar dat we voor het eerst meededen met Run4KiKa.

Klik hier voor de website van de Tulpenrallye.

Het Fruitcorso van Tiel

Elk jaar bouwt heel Tiel en omstreken aan een praalwagen van fruit, noten en zaden. Op de Nijmeegse Vierdaagse na is het Fruitcorso het grootste evenement in de regio. En in 2014 vindt het alweer voor de 54e keer plaats. King sponsort het Fruitcorso sinds 2010.

Klik hier voor de website van het Fruitcorso.