Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Op 23 en 24 januari 2019 vonden de Webwinkel Vakdagen plaats. King was wederom aanwezig samen met partner Syveon in de Jaarbeurs in Utrecht. Was jij ook bij hét e-commerce event van de Benelux?

Recordaantal bezoekers
Voor de 13e keer vonden de Webwinkel Vakdagen plaats. Het grootste e-commerce event van de Benelux trok wederom een recordaantal bezoekers. Waar er in 2018 nog 12.542 bezoekers de Jaarbeurs wisten te vinden, waren dat er dit jaar 12.715.

270 exposanten
Op de beursvloer vonden bezoekers 270 exposanten terug die e-commerce oplossingen bieden binnen diverse thema’s, van e-commerce platformen en logistiek tot betaalsystemen en marketing.

Interessant programma
Centraal tijdens de Webwinkel Vakdagen staat e-commerce. Door de voortdurende groei van e-commerce en nieuwe digitale technologieën transformeert de samenleving en daarmee ook de manier waarop er wordt geconsumeerd. Hoe zorg je ervoor dat je bij kunt blijven en voldoet aan de verwachtingen van de consument?

Deze afgelopen editie stond boordevol inspirerende sprekers, relevante thema’s en vele exposanten. Zo waren er sprekers van bedrijven als Google, Zalando en Walt Disney, maar ook van MediaMarkt, McDonalds, bol.com en RUMAG.

wwvd-bedankt

Voor het derde jaar op rij had King een gezamenlijke stand met partner Syveon. Syveon bouwt webshops en websites en is dus absoluut van toegevoegde waarde op de Webwinkel Vakdagen.

De gezamenlijke stand van King en Syveon trok veel bezoekers. Hebben we jou ook mogen verwelkomen in de stand? Bekijk de foto’s voor een impressie van de stand.