Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Op vrijdag 8 september vond onze jaarlijkse King Tour plaats. Ondanks het regenachtige weer kunnen we terugblikken op een geslaagde editie. Met 35 teams stond er een mooi palet aan deelnemers én auto’s klaar in Bunschoten-Spakenburg voor de start.

Start in Bunschoten-Spakenburg

Omstreeks 13:30 werd aan de eerste deelnemer het startsein gegeven voor de 8e King Tour. Vanuit een nat Bunschoten-Spakenburg vertrokken de deelnemers voor hun tour door het pittoreske Utrechtse landschap. Halverwege de route was er een pauze in Kamerik, waar de deelnemers even op adem konden komen.

Vervolg door Utrecht richting finish

De deelnemers vervolgden hun route door Utrecht richting de finish bij King in Capelle aan den IJssel. Bij aankomst in Capelle stond er een hapje en drankje op de deelnemers te wachten, waarna Viva La Pizza heerlijke vers gebakken pizza’s serveerde.

And the winner is…..

De winnaar van de King Tour 2017 werd na afloop van de tour bekend gemaakt. Hanke van Ballegooijen en Dirk Rijksen van Rijksen Financieel & Fiscaal Adviesbureau hebben de 8e editie van de King Tour gewonnen. Nogmaals gefeliciteerd!

Mooie opbrengst voor de LINDA.foundation

Dankzij de donaties van onze deelnemers hebben we €3.760,- ingezameld voor de LINDA.foundation. Het mooie van dit goede doel is dat dit geld rechtstreeks terecht komt bij de gezinnen die het hard nodig hebben.

Benieuwd naar de foto’s van de King Tour? Bekijk ze hier onder:

Bekijk de foto-impressie

KT2017 (12)

Op vrijdag 8 september vond de 8e King Tour plaats. De route van de tour startte in Bunschoten-Spakenburg met halverwege een pauze in Kamerik. Bij de finish in Capelle aan den IJssel werd de winnaar bekend gemaakt en de cheque voor de LINDA.foundation overhandigd!