Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

King Software in top 3 van beste ERP-software MKB 2020

Business Insider Nederland heeft recentelijk een bericht gedeeld over de beste ERP-software voor het MKB in 2020. En King Software staat in de top 3!

Waarom ERP?
Kosten besparen, een efficiëntieslag maken, hoe houd je in deze tijden je hoofd boven water? We zijn allemaal bezig om slimme oplossingen te vinden en het met oog op de toekomst nog beter te regelen.

Een volledig geautomatiseerd ERP-systeem is hierbij een prachtige oplossing! Deze software brengt alle bedrijfsprocessen bij elkaar in 1 systeem. Waardoor je processen vlot en soepel verlopen en verschillende afdelingen efficiënt met elkaar kunnen samenwerken.

Een systeem, waardoor jij als ondernemer op één plek meteen inzicht hebt in de kernprocessen binnen jouw bedrijf. Zodat je meteen bij kunt sturen als dingen niet zo lekker lopen en je de juiste beslissingen kunt nemen.

Waarom King?

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Compleet
  • Voor iedere branche
  • Goede begeleiding

Wil jij jouw bedrijfsprocessen ook in één klap inzichtelijk hebben en tijd en kosten besparen? Investeer dan nu in een ERP-systeem. King biedt een van de beste pakketten op de markt voor het MKB. Wij hebben echt oog voor wat jouw bedrijf nodig heeft. Neem contact met ons op en wij vertellen je graag hoe!

Telefoon: 010 – 264 63 20

E-mail: verkoop@king.eu

 

 

Bron: Business Insider