Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

De Tulpenrallye is van start gegaan en de eerste etappe is verreden! Gisteren reden ze van Tegernsee in Duitsland door Oostenrijk naar Feldkirch bij de grens met Zwitserland. Bas Eschauzier heeft het erg goed gedaan. Hij en Frank Thunnissen staan na de eerste dag op de 27e plek. Fantastisch als je bedenkt dat dit zijn eerste Tulpenrallye is en hij meteen in de Sportklasse is begonnen! De mannen hadden het wel koud: ze rijden in een cabrio. Hans en Elske Eschauzier staan vlak achter het andere team met een 32e plek (van 79 teams totaal).

Ook de King-gerelateerde teams zijn lekker van start gegaan in de Tourklasse. Ruud van Tellingen (winnaar King Tour 2015) en Gerrit van Beek stevenen met een beetje geluk op een top tien plek af met hun 11e plek. Richard en Annemieke Onderberg van JMC Accountants staan na de eerste dag op de 44e plek.

Volg de rally ook via www.tulpenrallye.nl of met de app!

LINDA.foundation

Als sponsor van de Tulpenrallye hebben we niet alleen veel lol met de rally zelf, we steunen ook het goede doel de LINDA.foundation.

De LINDA.foundation geeft wat terug aan de samenleving. Ze ondersteunen Nederlandse gezinnen met kinderen die zich in een benarde financiële positie bevinden. Als maatschappelijk betrokken bedrijf in Nederland vinden we dat belangrijk.

Bovendien garandeert de LINDA.foundation dat meer dan 100% van elke donatie terecht komt bij de gezinnen zelf. De overheadkosten worden door de stichting betaald, dus daar gaat onze donatie niet naar toe en dankzij de sponsoring van meewerkende bedrijven worden de giften nog eens vergroot. Voor een donatie van €35,- kunnen ze bijvoorbeeld bonnen inkopen van €40,-. Daar wordt onze innerlijke boekhouder erg blij van.

Afsluiting bij Hotel Huis ter Duin

De Tulpenrallye gaat nog door tot zaterdag. Dan is de laatste etappe die als vanouds eindigt in Noordwijk, bij Huis ter Duin. Als je zin hebt in een leuk dagje strand en klassiekers is het een aanrader. De ontvangst en de sprint op de boulevard zijn algemeen toegankelijk.

nieuws_tulpenralley_2017_300x200