Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Een AcceptEmail is een digitaal betaalverzoek met een duidelijke call to action om direct te betalen. Zowel de ontvanger als de verzender ziet meteen of een rekening betaald is met de betaalindicator die direct van kleur verspringt als er is betaald. Gebruikers van King Software profiteren van de vele voordelen van het versturen van digitale betaalverzoeken met zo’n dynamische betaalstatus. Door de koppeling met de software van King krijgen gebruikers van King nu twee keer sneller betaald.

Meer dan zomaar een e-mail

Gebruikers van King versturen met AcceptEmail hun betaalverzoeken digitaal naar elk device – mobiel, tablet, desktop of smartwatch. Ook kun je verschillende kanalen gebruiken voor het versturen. Dus allang niet meer alleen met e-mail. Sms, social media en chat-apps zijn kanalen met een groot bereik. Ontvangers kunnen gewoon betalen met iDEAL, in de vertrouwde betaalomgeving van de eigen bank. Ook een machtiging voor een automatische incasso is eenvoudig te regelen met een AcceptEmail.

Betaalgedrag verbeteren

Met AcceptEmail heb je inzicht in klantgedrag. Zo is te volgen of berichten goed zijn aangekomen, of deze zijn geopend, hoeveel betaalpogingen er zijn gedaan en natuurlijk of er betaald is. Inzicht helpt om betaalgedrag te verbeteren en het aantal openstaande vorderingen te verlagen. AcceptEmail kan in realtime de betaalstatus van een al verzonden bericht bijwerken. Dit zijn voordelen die worden gewaardeerd door zowel ontvangers als verzenders.

“ik was direct enthousiast over AcceptEmail. Het werkt echt heel makkelijk en ik hoor ook van mijn klanten dat ze het prettig in gebruik vinden. Je kan gewoon betalen op je telefoon en binnen 30 seconden is de betaling afgerond. Via de inlogomgeving houd ik het volledige overzicht over de verstuurde AcceptEmails.”

King klant Peter Dimmers, directeur van Quartado Administratie & Bedrijfsadvies

King Business Software voor ondernemers

King Software wordt gebruikt door zzp’ers en het mkb om de administratie en financiële processen mee op orde te brengen. King Business Software biedt mogelijkheden van een financiële administratie tot een totale ERP-oplossing. Daarbij behoren productie, webshopkoppelingen en mobiele magazijnoplossingen tot de mogelijkheden. AcceptEmail is een standaard facturatie functionaliteit in King. Er is wel een rechtstreekse overeenkomst met AcceptEmail nodig. Neem contact op met King Business Software of AcceptEmail om de mogelijkheden te bespreken.

Een AcceptEmail is een digitaal betaalverzoek met een duidelijke call to action om direct te betalen. Zowel de ontvanger als de verzender ziet meteen of een rekening betaald is met de betaalindicator die direct van kleur verspringt als er is betaald. Gebruikers van King versturen met AcceptEmail hun betaalverzoeken digitaal naar elk device – mobiel, tablet, desktop of smartwatch.
Met AcceptEmail heb je inzicht in klantgedrag. Zo is te volgen of berichten goed zijn aangekomen, of deze zijn geopend, hoeveel betaalpogingen er zijn gedaan en natuurlijk of er betaald is.