Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

UBL staat voor Universal Business Language, een standaard voor het uitwisselen van informatie ten behoeve van de elektronische bedrijfsvoering. UBL is de toekomst voor traditionele papieren facturen, elektronische facturatie en scan- en boekoplossingen. Met UBL kunnen gegevens tussen verschillende applicaties worden uitgewisseld. Gegevens die worden verzonden worden automatisch vertaald. Aan boekingswerk van een factuur komt geen mensenhand meer te pas. Alleen controle vereist jouw aandacht. Handig! Wij zetten de vijf voornaamste voordelen van UBL voor je op een rij.

1 Kostenbesparing

Uitgaande UBL-facturatie levert geld op: je verstuurt facturen gratis en bespaart op inkt, papier en postzegels. Voor inkomende facturen wordt er bij King Software 40 cent per factuur gerekend. In vergelijking met handmatig invoeren is dat een enorme besparing. De factuur wordt namelijk direct in jouw administratie geboekt. Verstuur en ontvang je per jaar 100 facturen? UBL levert jou dan een kostenbesparing op van zo’n € 1.200.

2 Tijdbesparing

Je bent terecht trots als je 100 facturen per dag kunt invoeren, maar UBL is je altijd sneller af. Hiermee hoef je namelijk niets meer in te voeren. Inboeken gaat elektronisch en levert een enorme tijdbesparing op.

3 Minder kans op fouten

Typefoutjes zijn menselijk. Een 21 wordt weleens een 211 en de ene crediteur verward met de andere. Met UBL-facturatie is de kans op fouten nagenoeg nul.  Als UBL van tevoren goed wordt ingericht, dan behoort verkeerd inlezen van gegevens tot het verleden!

4 Altijd een actuele boekhouding

UBL werkt continue voor jou. In- en uitgaande facturen worden direct verwerkt in jouw administratie, zodat je altijd up-to-date bent.

5 Ruimte voor de accountant

Is je accountant steeds weer veel kostbare tijd kwijt met overtikken van gegevens? Met UBL komt factuurdata direct bij jouw accountant terecht! Jouw accountant kan zich dan meer richten op kerntaken, zoals jou goed adviseren.

Ik wil meer weten over UBL

Bel ons op 010 – 264 63 20 of vul onderstaande formulier in. Dan ontvang je snel meer informatie over UBL.

Email4-klein

UBL staat voor Universal Business Language, een standaard voor het uitwisselen van informatie ten behoeve van de elektronische bedrijfsvoering. UBL is de toekomst voor traditionele papieren facturen, elektronische facturatie en scan- en boekoplossingen. Handig! Wij zetten de vijf voornaamste voordelen van UBL voor je op een rij.