UBL staat voor Universal Business Language, een standaard voor het uitwisselen van informatie ten behoeve van de elektronische bedrijfsvoering. UBL is de toekomst voor traditionele papieren facturen, elektronische facturatie en scan- en boekoplossingen. Met UBL kunnen gegevens tussen verschillende applicaties worden uitgewisseld. Gegevens die worden verzonden worden automatisch vertaald. Aan boekingswerk van een factuur komt geen mensenhand meer te pas. Alleen controle vereist uw aandacht. Handig! Wij zetten de vijf voornaamste voordelen van UBL voor u op een rij.

1 Kostenbesparing

Uitgaande UBL-facturatie levert u geld op: u verstuurt facturen gratis en bespaart op inkt, papier en postzegels. Voor inkomende facturen wordt er bij King Software 40 cent per factuur gerekend. In vergelijking met handmatig invoeren is dat een enorme besparing. De factuur wordt namelijk direct in uw administratie geboekt. Verstuurt en ontvangt u per jaar 100 facturen? UBL levert u dan een kostenbesparing op van zo’n € 1.200.

2 Tijdbesparing

U bent terecht trots als u 100 facturen per dag kunt invoeren, maar UBL is u altijd sneller af. Hiermee hoeft u namelijk niets meer in te voeren. Inboeken gaat elektronisch en levert een enorme tijdbesparing op.

3 Minder kans op fouten

Typefoutjes zijn menselijk. Een 21 wordt weleens een 211 en de ene crediteur verward met de andere. Met UBL-facturatie is de kans op fouten nagenoeg nul.  Als UBL van tevoren goed wordt ingericht, dan behoort verkeerd inlezen van gegevens tot het verleden!

4 Altijd een actuele boekhouding

UBL werkt continue voor u. In- en uitgaande facturen worden direct verwerkt in uw administratie, zodat u altijd up-to-date bent.

5 Ruimte voor de accountant

Is uw accountant steeds weer veel kostbare tijd kwijt met overtikken van gegevens? Met UBL komt factuurdata direct bij uw accountant terecht! Uw accountant kan zich dan meer richten op kerntaken, zoals u goed adviseren.

Ik wil meer weten over UBL

Bel ons op 010 – 264 63 20 of vul onderstaande formulier in. Dan ontvangt u snel meer informatie over UBL.

Email4-klein

UBL staat voor Universal Business Language, een standaard voor het uitwisselen van informatie ten behoeve van de elektronische bedrijfsvoering. UBL is de toekomst voor traditionele papieren facturen, elektronische facturatie en scan- en boekoplossingen. Handig! Wij zetten de vijf voornaamste voordelen van UBL voor u op een rij.