Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak. Meld je hier aan voor King Connect

Als grafisch vormgever creëer je beeldmateriaal voor verschillende kanalen, van social media tot billboards. De ene dag ben je bezig met een mooie afbeelding voor op onze verschillende social media kanalen en werk je mee aan de dagelijkse werkzaamheden, de andere dag help je mee met het ontwerpen van een beursstand of het bepalen van het uiterlijk van nieuwe apps. Ook het opmaken van factsheets, whitepapers, presentaties en uitingen in vakbladen horen bij jouw taken. Daarnaast krijg je alle ruimte voor zelfontwikkeling en kom je terecht in een fijne actieve afdeling waar jouw inzet enorm gewaardeerd wordt.

Dit ben jij!
Je hebt HBO denk- en werkniveau en een HBO-opleiding in de richting van grafisch vormgever/designer. Indesign, Illustrator en Photoshop zijn bekend terrein voor jou.

  • Je hebt ervaring met vormgeving voor drukwerk en social media en je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van trends en ontwikkelingen in ‘vormgeefland’ en weet wanneer je nieuwe dingen toe kan passen
  • Je bent creatief en kan teksten makkelijk vertalen in plaatjes, je vraagt door als er dingen onduidelijk zijn
  • Je bent gedreven, stressbestendig, enthousiast, weet wanneer je nee moet zeggen en kunt accuraat en zelfstandig werken
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in het Nederlands
  • Affiniteit met de software-branche is een pré

Wat bieden wij?
Een afwisselende functie in een dynamische omgeving; geen dag is hetzelfde

  • Goed salaris op basis van ervaring en kwaliteit
  • Veel ruimte voor eigen inbreng
  • Een leuk team waarin agile gewerkt wordt
  • Een Macbook Pro van de zaak met Adobe subscription

Hoe ziet je werkdag er uit?
Je schuift achter je bureau en bekijkt welke e-mails er binnen zijn gekomen terwijl je met je collega’s bespreekt wat voor interessants je hebt gedaan gisteren. Je beantwoord de mail van een leverancier en je meld aan je collega dat je z’n mail over de website banner binnen hebt zien komen. Je voegt een taak toe aan het Trello scrum bord en pakt de eerste klus van vandaag op. Er wordt aan je gevraagd of je even snel een plaatje kunt regelen, een van onze klanten heeft een prijs gewonnen en we willen ze graag feliciteren op hun social media. Tijd voor een lunchpauze en op naar je de kick-offmeeting van de eerstvolgende beurs. Tijdens de meeting bespreken jullie wat we op de beurs gaan doen en welke taken daarvan voor jou zijn. Je maakt een banner op voor de website zodat deze vandaag nog live kan. De dag loopt op zijn einde, je checkt je email nog een keer en bespreekt met je collega’s wat er morgen als eerste opgepakt moet worden. Onderweg naar huis zie je één van de billboards die je hebt opgemaakt voorbij komen.

Wie zijn wij
King Business Software helpt ondernemers al 37 jaar bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Wij helpen de ondernemer inzicht te krijgen in zijn/haar onderneming met als resultaat een hogere opbrengst tegenover lagere kosten. King Business Software biedt mogelijkheden vanaf de financiële administratie tot een totale ERP-oplossing, waarbij productie, webshopkoppelingen en mobile magazijnoplossingen tot de mogelijkheden horen. King is zowel offline (op de eigen pc of server) als online beschikbaar. Wij helpen ondernemers bij de implementatie, bieden uitgebreid support, werken continu aan innovaties van ons product en denken mee over de toekomst. Bij King geloven wij in persoonlijk contact, eerlijk zakendoen en duurzame relaties.

Bedrijfscultuur
Uitstekende werksfeer met waardering voor professionals, fijne collega’s, korte communicatielijnen, toekomstgericht, informeel en toch professioneel.

Sollicitatie
Denk jij dat jij past in het profiel van de functie grafisch vormgever waar King naar op zoek is?

Heb je interesse om in een klein en gezellig team te werken? Mail dan je CV met motivatie naar: vacature@king.eu

Meer informatie
Voor vragen of extra informatie kun je contact opnemen met Priscilla-Fleur Hellemons via: marketing@king.eu

Kijk op www.king.eu voor meer informatie over onze organisatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld! Er is geen interesse in kandidaten die via intermediairs of andere tussenpartijen komen!

Website Vacatureplaatje