Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Als HR-medewerker zal je veel verschillende aspecten van ons vak tegenkomen. We zijn een klein team, dus we zoeken iemand die zich voor alle facetten van HR wil inzetten. Van werving en selectie tot exitgesprek, van ontwikkeling tot salarisadministratie en van verzuimbegeleiding tot vitaliteit. De ICT-branche is zeer dynamisch en mede daarom is elke dag weer anders. Door de korte lijnen binnen de organisatie en de informele werksfeer, hebben we contact met alle verschillende afdelingen en veel verschillende collega’s. We vinden duurzame relaties erg belangrijk. Vanuit HR vinden we het dan ook belangrijk of collega’s zowel geestelijk als fysiek lekker op hun plek zitten en richten wij ons op hun ontwikkeling de komende jaren.

Jouw profiel

  • Je hebt een Hbo-opleiding gevolgd op het gebied van HRM
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in het Nederlands
  • Je bent gedreven, enthousiast, servicegericht, nauwkeurig en leergierig
  • Je bent integer en kunt op een discrete manier met vertrouwelijke informatie omgaan
  • Affiniteit met de softwarebranche is een pre

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie met een marktconform salaris en genoeg mogelijkheden op het gebied van training en persoonlijke ontwikkeling. Verder kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals deze passen bij een dynamische onderneming als King Software.

Bedrijfscultuur

Uitstekende werksfeer met waardering voor elkaar, fijne collega’s, weinig verloop, korte communicatielijnen, toekomstgericht, informeel en toch professioneel.

Sollicitatie

Enthousiast om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct. Mail je CV en motivatie naar vacature@king.eu. Voor vragen en extra informatie kun je mailen naar vacature@king.eu.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld! Er is geen interesse in kandidaten die via intermediairs of andere tussenpartijen komen!

Wie zijn wij?
King Business Software helpt ondernemers al 38 jaar bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Wij helpen de ondernemer inzicht te krijgen in zijn/haar onderneming met als resultaat een hogere opbrengst tegenover lagere kosten. King Business Software biedt mogelijkheden vanaf de financiële administratie tot een totale ERP-oplossing, waarbij productie, webshopkoppelingen en mobile magazijnoplossingen tot de mogelijkheden horen. King is zowel offline (op de eigen pc of server) als online beschikbaar. Wij helpen ondernemers bij de implementatie, bieden uitgebreid support, werken continu aan innovaties van ons product en denken mee over de toekomst. Bij King geloven wij in persoonlijk contact, eerlijk zakendoen en duurzame relaties.