Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Ter uitbreiding van ons hechte team van zelfstandige ontwerpers, programmeurs, testers en componentbouwers, zijn we op zoek naar een:
Senior Software Tester/Testautomatiseerder

Functieomschrijving

Samen met andere deskundige collega’s ben je binnen het team verantwoordelijk voor het specificeren en uitvoeren van tests voor nieuwe onderdelen van jouw product. Je voert je testen uit in een gestructureerde omgeving of een Agile omgeving, afhankelijk van het product waar je aan werkt. Naast de normale testtaken draag je ook bij aan verbetering van het testproces. Je deelt je kennis met je collega-testers en draagt zo bij aan een verdere professionalisering van de testorganisatie. Je hebt een actieve rol in het beoordelen, bewaken en toepassen van het testplan en de teststrategie. Je werkt samen met je collega’s om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen. Je bent leergierig en wilt graag verder komen in je werk. Je bent bereid verder te studeren en je kennis te vergroten, zowel via cursussen als via zelfstudie en coaching.

”Kwaliteit en groei vinden wij erg belangrijk, zowel voor onze producten als voor je persoonlijke inbreng en ontwikkeling.”

Gevraagd wordt:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal vier jaar ervaring op het gebied van software testen;
 • Minimaal twee jaar ervaring met testautomatisering en/of programmering;
 • Ervaring met (het testen van) een financieel en/of logistiek systeem;
 • Goed in een team kunnen werken en kwaliteitsbewust;
 • Een ISTQB-certificering (en/of TMap);
 • Ervaring met Scrum/Agile.

Geboden wordt:

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Ruimte voor persoonlijke ontplooiing en eigen initiatief;
 • Inspirerende omgeving, informele sfeer, team spirit;
 • Ruime mogelijkheid om door te groeien in je carrière.

Interesse

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan je CV met een korte motivatie naar: vacature@king.eu.

Voor vragen over de functie neem je contact op met Mariska Dihal (HR), op telefoonnummer: 010-2646374.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Wie zijn wij

King Business Software helpt ondernemers al 37 jaar bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Wij helpen de ondernemer inzicht te krijgen in zijn/haar onderneming met als resultaat een hogere opbrengst tegenover lagere kosten. King Business Software biedt mogelijkheden vanaf de financiële administratie tot een totale ERP-oplossing, waarbij productie, webshopkoppelingen en mobile magazijnoplossingen tot de mogelijkheden horen. King is zowel offline (op de eigen pc of server) als online beschikbaar. Wij helpen ondernemers bij de implementatie, bieden uitgebreid support, werken continu aan innovaties van ons product en denken mee over de toekomst. Bij King geloven wij in persoonlijk contact, eerlijk zakendoen en duurzame relaties.