Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Als Senior Support Professional ondersteun je de gebruikers van King. De ondersteuning via telefoon, e-mail, chat en WhatsApp betreft productinhoudelijke en technische vragen maar kunnen ook betrekking hebben op de bedrijfsprocessen. Daarnaast vul je als senior een rol in als vraagbaak voor collega’s en wordt van jou verwacht dat je je commercieel opstelt.

Jouw profiel

  • MBO werk- en denkniveau
  • Uitstekend analytisch vermogen
  • Servicegerichte instelling
  • Stressbestendig
  • Sterke communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in het Nederlands

Jouw kennis en ervaring

  • Ervaring met (ondersteuning van) ERP Software
  • Affiniteit met bedrijfsprocessen en administratieve automatisering
  • Gedegen kennis van Windows en netwerken
  • Goede boekhoudkundige kennis (minimaal niveau Praktijkdiploma Boekhouden)
  • Kennis van logistieke processen en magazijn automatisering is een pré

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende fulltime functie met een marktconform salaris en genoeg mogelijkheden op het gebied van training en persoonlijke ontwikkeling. Verder kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals deze passen bij een dynamische onderneming als King Software.

De organisatie

King Business Software helpt ondernemers al meer dan 35 jaar bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Wij helpen de ondernemer inzicht te krijgen in zijn/haar onderneming met als resultaat een hogere opbrengst tegenover lagere kosten. King Business Software biedt mogelijkheden vanaf de financiële administratie tot een totale ERP-oplossing, waarbij productie, webshopkoppelingen en mobile magazijnoplossingen tot de mogelijkheden horen. King is zowel offline (op de eigen pc of server) als online (via internet) beschikbaar. Wij helpen ondernemers bij de implementatie, bieden uitgebreid support, werken continu aan innovaties van ons product en denken mee over de toekomst. Bij King geloven wij in persoonlijk contact, eerlijk zakendoen en duurzame relaties.

Bedrijfscultuur

Uitstekende werksfeer, fijne collega’s, korte communicatielijnen, toekomstgericht, informeel en toch professioneel.

Solliciteren

Ben jij de Senior Support Professional die staat te springen om bij ons te starten? Reageer nu door jouw cv en motivatie te mailen naar: vacature@king.eu. Wil je nog meer informatie? Mail dan naar erwin.louwman@king.eu of mariska.dihal@king.eu.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld! Er is geen interesse in kandidaten die via intermediairs of andere tussenpartijen komen!