Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Volg jij een MBO opleiding richting ICT beheer of vergelijkbaar en ben je op zoek naar een stage vanaf september 2019? Wij hebben plek!

Samen met je collega’s ben je (mede) verantwoordelijk voor het beheer van de ICT binnen King Software. Je helpt daarbij de gebruiker, je collega. Je staat collega’s te woord en gaat op zoek naar de juiste oplossing. Dit doe je intern bij collega’s. Daarnaast voer je ook werkplekbeheer uit. Jij bent de redder in nood voor onze collega’s en zorgt ervoor dat nieuwe collega’s een desktop of laptop klaar hebben staan met de juiste software en rechten en zo meteen aan de slag kunnen.
Maar denk ook aan proactieve werkzaamheden zoals het onderzoeken/analyseren van terugkerende storingen en het genereren van oplossingen.

Jouw profiel

  • Je bent momenteel bezig met een MBO opleiding niveau 3/4 richting ICT (netwerk en mediabeheer of ICT beheer)
  • De Nederlandse taal beheers je goed.
  • Je bent communicatief vaardig, servicegericht, oplossingsgericht en leergierig.

Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende stagefunctie waarin je veelal zelfstandig aan het werk zult gaan en veel zult leren, marktconforme stagevergoeding en een leuk team waar je in komt te werken.

Wie zijn wij?
King Business Software helpt ondernemers al 36 jaar bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Wij helpen de ondernemer inzicht te krijgen in zijn/haar onderneming met als resultaat een hogere opbrengst tegenover lagere kosten.

Bedrijfscultuur
Uitstekende werksfeer met waardering voor professionals, fijne collega’s, weinig verloop, korte communicatielijnen, toekomstgericht, informeel en toch professioneel.

Interesse
Herken jij jezelf in dit profiel en wil je direct solliciteren op deze stageplaats? Mail dan je sollicitatiebrief met jouw CV naar: vacature@king.eu. Hier kun je ook terecht voor vragen of extra informatie.

King Business Software biedt mogelijkheden vanaf de financiële administratie tot een totale ERP-oplossing, waarbij productie, webshopkoppelingen en mobile magazijnoplossingen tot de mogelijkheden horen. King is zowel offline (op de eigen pc of server) als online beschikbaar. Wij helpen ondernemers bij de implementatie, bieden uitgebreid support, werken continu aan innovaties van ons product en denken mee over de toekomst. Bij King geloven wij in persoonlijk contact, eerlijk zakendoen en duurzame relaties.