Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Vendingland is totaalleverancier van vendingsystemen. Bij vendingsystemen kun je denken aan snoep- en frisdrankautomaten of koffiemachines. Vendingland heeft ervaring in alle denkbare branches. In het klantportfolio bevinden zich ziekenhuizen en (sport)scholen, maar ook zakelijke dienstverleners en grote retailers. Vendingland heeft de ambitie om iedereen altijd en overal te voorzien van gezonde snacks, heerlijke koffie en gekoelde frisdranken.

Vanuit het hoofdkantoor in Neede, in de Achterhoek, worden alle aanvragen en plaatsingen verzorgd. Vanuit de distributiecentra wordt snelle bevoorrading verzorgd. Het team van Vendingland is dag en nacht bereikbaar om technische problemen te verhelpen, maar bovenal om de machines tijdig te onderhouden zodat technische problemen niet of nauwelijks voorkomen.

Zo’n uitgebreide dienstverlening vraagt om logistieke automatisering. In onderstaande video zie je hoe Quality-IT en King Business Software Vendingland hebben begeleid in dit automatiseringsproject. Hierdoor bespaart Vendingland 30% per jaar op kosten voor planning, storingsafhandelingen, orders en refunds.

Vendingland nieuw website

Vendingland is al generaties lang een familiebedrijf met nuchtere, hard werkende mensen. Het bedrijf hecht veel waarde aan een goede kwaliteit tegen een realistische prijs. Geen overbodige luxe, maar mooie machines die goed werken. Iedereen in het team heeft dan ook een onvoorwaardelijke liefde voor automaten.

Bezoek de website