Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Een goed netwerk van klanten en zakenrelaties is vaak doorslaggevend voor het succes van een bedrijf. Persoonlijk contact blijft in een wereld die steeds meer online is namelijk nog steeds een van de beste methodes om zaken te doen.

In de praktijk blijkt voor een ondernemer waar zijn kostbare tijd en energie ingestoken wordt nogal eens een gok. Er zijn overal beurzen, borrels en zakelijke bijeenkomsten. Maar waar worden die goede deals gesloten en wordt er daadwerkelijk waarde aan het eigen netwerk toegevoegd?

 

“Vaak moet je maar net toevallig weten dat er een interessante netwerkbijeenkomst is. Terwijl een goed netwerk cruciaal is om succesvol te ondernemen. Daarom zag ik een behoefte aan een overzicht van netwerkbijeenkomsten”. Aldus Jasper Runneboom, online marketing-expert en eigenaar van zakenlijkgroeien.nl.

 

“Informatie over zakelijke bijeenkomsten en netwerken stonden niet gecentraliseerd op één website. Deze heb ik in de loop der jaren opgebouwd zodat er een handig overzicht is voor ondernemers

van interessante zakelijke bijeenkomsten”.

 

Het is aan te raden dit overzicht te gebruiken al is het alleen maar om af en toe te kijken wat er zich afspeelt aan evenementen in ondernemersland.

 

Een goed netwerk is immers belangrijk voor de continuïteit van een onderneming helpt te groeien en kosten te besparen. Bovendien is het handig om te weten wat er speelt in je branche of bij collega ondernemers. Want in de huidige disruptive economy veranderen markten en ondernemingen elk jaar weer.

 

Netwerkbijeenkomst

Vind netwerkbijeenkomsten trek er op uit en maak jezelf en de onderneming zichtbaar!