Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Verwerk jij facturen nog handmatig? Zonde van je tijd! Dit kan namelijk eenvoudig geautomatiseerd en gedigitaliseerd worden. Zo bespaar je kostbare tijd bij het inboeken van facturen. Benieuwd hoe dit werkt? Bekijk het gratis webinar ‘Digitale autorisatie & automatisch boeken in King’ van Zenvoices en King.

Tijdens dit webinar zie je hoe het factuurverwerkingsproces met Zenvoices gedigitaliseerd en geautomatiseerd wordt in combinatie met King. Van het binnenhalen tot het boeken, archiveren en fiatteren van de facturen. Het webinar wordt afgesloten met een live demo.

Ontdek de mogelijkheden met Zenvoices
Met Zenvoices verwerk je facturen sneller en makkelijker in King 5. Zenvoices is een overzichtelijk voorportaal met unieke zelflerende functionaliteit voor geautomatiseerde factuurverwerking. Je e-mailt jouw facturen of uploadt ze in de mobiele app. Je ontvangt direct een boekingsvoorstel en na jouw goedkeuring wordt de factuur verwerkt in King. Ook kan je facturen digitaal autoriseren.

Zenvoices is beschikbaar voor King Financieel (plus), Factureren (plus/pro), Handel (pro), Enterprise en King 5 Online.

Enkele voordelen voor King gebruikers:

  • Lage kosten
  • Gratis support
  • Innovatief

Met Zenvoices verwerk je facturen sneller en makkelijker in King. Zenvoices is een overzichtelijk voorportaal met unieke zelflerende functionaliteit voor geautomatiseerde factuurverwerking. Je e-mailt jouw facturen of uploadt ze via de mobiele app. Je ontvangt direct een boekingsvoorstel en na jouw goedkeuring wordt de factuur verwerkt in King. Ook kan je facturen digitaal autoriseren met Zenvoices.