Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Jouw klanten willen het liefst zo snel en zo efficiënt mogelijk een bestelling bij je plaatsen. Wat zijn de behoeften van zakelijke inkopers en hoe kun je jouw proces zo inrichten dat je online succesvol wordt met B2B e-commerce? Om hier achter te komen organiseerden King Software en H1 Webdevelopment het webinar ‘Succesvol worden met B2B e-commerce: hoe pak je dat aan?’. Bekijk het webinar terug via de oranje button.

In dit webinar vertellen Angelique Nanning van H1 en Bas Leeuwerke van King hoe jij de online omzet van jouw webshop kan vergroten. Ze bespreken nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van B2B e-commerce en laten zien hoe ook jij hiermee aan de slag kunt gaan. Je leert aan de hand van tips en praktijkvoorbeelden welke voordelen de koppeling tussen King en H1 heeft en hoe je jouw B2B e-commerce hiermee succesvoller kunt maken.

Aan de slag met King en H1

Wil je meer weten over de koppeling tussen King en H1? Neem contact met ons op via verkoop@king.eu, telefonisch via 010 – 264 63 20 of chat direct via de button rechtsonder in je scherm.