Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Jouw klanten willen het liefst zo snel en zo efficiënt mogelijk een bestelling bij je plaatsen. Wat zijn de behoeften van zakelijke inkopers en hoe kun je jouw proces zo inrichten dat je online succesvol wordt met B2B e-commerce? Om hier achter te komen organiseren King Software en H1 Webdevelopment op 4 april het webinar ‘Succesvol worden met B2B e-commerce: hoe pak je dat aan?’.

In dit webinar vertellen we hoe jij de online omzet kan vergroten van jouw webshop. We bespreken nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van B2B e-commerce en hoe ook jij hiermee aan de slag kunt gaan. Je leert aan de hand van tips en praktijkvoorbeelden welke voordelen de koppeling tussen King en H1 heeft en hoe je jouw B2B e-commerce hiermee succesvoller kunt maken.

Je krijgt onder andere antwoord op de volgende vragen:
➤ Wat zijn de nieuwe behoeften van zakelijke inkopers?
➤ Hoe ga je om met een grote hoeveelheid productdata?
➤ Hoe kun je online specifieke klant- en prijsafspraken aanbieden?
➤ Heb ik een PunchOut koppeling nodig voor mijn klanten?
➤ Is het slim om te verkopen via online marktplaatsen?
➤ Help! Ik heb nu heel veel orders. Hoe kan ik meer automatiseren?

Aan het einde van het webinar heb je een duidelijk beeld en concrete tips hoe je jouw online omzet kunt verhogen!

Datum: donderdag 4 april
Start webinar: 10.00 uur
Duur: circa 1 uur

Inschrijven is gratis! Je ontvangt een e-mail ter bevestiging en voor de start van het webinar zullen we je de link doorsturen waarmee je deel kunt nemen.