Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

In de zomer van 2018 zijn King en Zenvoices een samenwerking aangegaan. Zenvoices heeft inmiddels een nieuwe automatisering module gelanceerd. Hiermee biedt Zenvoices organisaties die werken met King de mogelijkheid om zonder handmatige handelingen inkomende facturen volledig automatisch te verwerken in King en/of desgewenst een digitaal autorisatieproces te starten.

Hoe werkt automatiseren met Zenvoices in de cloud?
Zenvoices biedt als koppelpartner van King de innovatieve oplossing om inkomende facturen automatisch te verwerken of digitaal te autoriseren. Door de zelflerende software is het mogelijk repeterende handelingen vast te leggen per crediteur of debiteur. Vanuit dat leerproces is het nu mogelijk de boeking van dergelijke facturen volledig automatisch te laten verlopen. Het automatisch boeken van facturen wordt ondersteund voor de traditionele scan & herken bestandsformaten zoals PDF, JPG, Excel en Word, maar ook voor UBL en andere e-facturen.

”Factuurverwerking sneller en makkelijker maken:
dat is waar Zenvoices voor staat. ”

De gebruiker houdt de regie bij automatisch boeken
Het proces voor automatisch boeken is zo ingericht dat op basis van afzender, relaties en kenmerken kan worden bepaald welke facturen in aanmerking komen voor automatische verwerking. Zo beheerst de gebruiker het proces, maar creëert tegelijkertijd meer tijd en aandacht voor uitzonderingen waar volledige automatisering nog geen oplossing biedt op dit moment.

Automatiseren aanlevering vanuit e-mail, PEPPOL en Dropbox
Aanleveren van facturen in Zenvoices kan op verschillende manieren. Voor specifieke aanlevermethoden zoals e-mail en Dropbox bestaat de mogelijkheid om deze op basis van afzender en kenmerken te laten verplaatsen naar de administratie waar de factuur voor bestemd is. Vanuit dat proces kan de automatische verwerking tot een boeking in King worden gerealiseerd. Uiteraard wordt ook het automatisch verwerken van facturen ontvangen via PEPPOL ondersteund. Met PEPPOL wordt het ‘Pan-Europeon Public Procurement On-Line’ bedoeld, een Europees netwerk voor het veilig uitwisselen van (onder andere) facturen. Elektronische facturen worden daarin uitgewisseld in het gestandaardiseerde UBL-formaat.

Zenvoices maakt het met deze ontwikkeling mogelijk voor gebruikers van King de automatische verwerking van factuurstromen per direct te ervaren. Aan de hand van feedback van gebruikers wordt dit proces de komende periode in de software verder geoptimaliseerd.

”De gebruiker houdt de regie bij automatisch boeken.”

Over Zenvoices
Factuurverwerking sneller en makkelijker maken: dat is waar Zenvoices voor staat. Gebruikers van Zenvoices profiteren van razendsnelle slimme online factuurherkenning, -verwerking en autorisatie. De geavanceerde scan & herken software, gebruiksvriendelijke workflow, gebruikersgerichte innovaties en zeer scherpte tarieven maken Zenvoices de ideale partner voor geautomatiseerde factuurverwerking.

Bonnen, e-facturen, gescande facturen en digitale facturen worden met Zenvoices realtime herkend en automatisch omgezet in boekingen voor King.

Aan de slag met de koppeling tussen King en Zenvoices
Als King geïnstalleerd is op je eigen server, dan is ook een installatie van de koppelingssoftware van Zenvoices op deze server vereist. Aan deze installatie zijn eenmalige kosten verbonden. De informatie vind je in de factsheet die je kunt downloaden via onderstaande button.

Download de factsheet

Wil je meer weten of een prijsopgave voor de integratie, neem contact met ons op via verkoop@king.eu of telefonisch via 010 – 264 63 20.

Met Zenvoices verwerk je facturen sneller en makkelijker in King. Zenvoices is een overzichtelijk voorportaal met unieke zelflerende functionaliteit voor geautomatiseerde factuurverwerking. Je e-mailt jouw facturen of uploadt ze via de mobiele app. Je ontvangt direct een boekingsvoorstel en na jouw goedkeuring wordt de factuur verwerkt in King. Ook kan je facturen digitaal autoriseren met Zenvoices.