Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Op 29 en 30 januari 2020 vinden de Webwinkel Vakdagen plaats. King is wederom aanwezig samen met partner Syveon in de Jaarbeurs in Utrecht. Kom jij ook naar hét e-commerce event van de Benelux?

13.000 bezoekers
Voor de 14e keer vinden de Webwinkel Vakdagen plaats. Het grootste e-commerce event van de Benelux trok vorig jaar een recordaantal van 12.715 bezoekers. In 2020 verwacht de organisatie dat zo’n 13.000 bezoekers de Jaarbeurs weten te vinden.

280 exposanten
Op de beursvloer vinden bezoekers 280 exposanten terug die e-commerce oplossingen bieden binnen diverse thema’s, van e-commerce platformen en logistiek tot betaalsystemen en marketing.

Interessant programma
Centraal tijdens de Webwinkel Vakdagen staat e-commerce. Door de voortdurende groei van e-commerce en nieuwe digitale technologieën transformeert de samenleving en daarmee ook de manier waarop er wordt geconsumeerd. Hoe zorg je ervoor dat je bij kunt blijven en voldoet aan de verwachtingen van de consument?

Het programma van de aankomende editie staat boordevol inspirerende sprekers, relevante thema’s en vele exposanten. Zo komen er sprekers van bedrijven als Jumbo, Marktplaats en de ANWB, maar ook Alibaba Group, Blokker en Intertoys.

Voor het vierde jaar op rij heeft King een gezamenlijke stand met partner Syveon. Syveon bouwt webshops en websites en is dus absoluut van toegevoegde waarde op de Webwinkel Vakdagen.

Mogen we jou ook verwelkomen in onze gezamenlijke stand? Je vindt ons in stand 145. Meld je nu gratis aan en kom naar de beurs.