Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

King Accountants- of administratiekantoor:

Administratiekantoor Compurad

Administratiekantoor Compurad heeft al meer dan 30 jaar ervaring met King en ondersteunt zowel particuliere als zakelijke klanten op het gebied van financiële zaken zoals belastingen en lonen. Zij bevinden zich in de provincie Zeeland maar ook daarbuiten.

Compurad bedient naast een groot aantal particuliere cliënten met name MKB-ondernemingen. De sectoren horeca, detailhandel, transport, bouw en afbouw en ICT zijn in het cliëntenbestand ruimschoots vertegenwoordigd. Voor hen worden onder meer (loon)administraties ingericht en verzorgd en jaarrekeningen opgesteld en gecontroleerd.

Ook kunnen ze bij het kantoor terecht voor advisering en hulp bij financierings- en subsidie-aanvragen. Particulieren kunnen bij het kantoor terecht voor hulp en advies bij (grote) financiële beslissingen zoals het aangaan van een hypotheek. “Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij cliënten ook helpen om orde op zaken te krijgen in uw financiële administratie”, zo legt Van Waarde uit.

“Wij onderhouden graag contact met onze cliënten. Ook informeel contact, wat niet automatisch gefactureerd wordt. Juist omdat we ook dát contact belangrijk vinden voor het inzicht en de relatie met onze cliënten. En vanzelfsprekend zijn zij gegarandeerd van een gunstige prijs/kwaliteitverhouding, korte communicatielijnen en optimale flexibiliteit”, aldus Van Waarde.

Starters
Het kantoor is er overigens niet alleen voor de doorgewinterde ondernemer. Hulp bij het opstellen van het ondernemingsplan en het begeleiden van starters behoren ook al lange tijd tot het dienstenpakket. “Juist een starter heeft behoefte aan een klankbord, een zakenpartner met kennis van zaken. Van hún zaak. En dat geldt wat ons betreft ook voor starters in de zogenaamde vrije beroepen: er zijn veel mogelijkheden te benutten. Daar helpen wij hen graag bij. Maar we wijzen ze tegelijkertijd natuurlijk ook op eventuele obstakels. Vervolgens dragen wij hiervoor ook adequate oplossingen aan”, zo vertelt mede-eigenaar Peter van Waarde.

Cliënten van Administratiekantoor Compurad kunnen trouwens altijd rekenen op een deskundige en vakbekwame team aan medewerkers. Het kantoor is namelijk aangesloten bij de NOAB: de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingsdeskundigen. De NOAB-beroepscode zorgt ervoor dat ethisch handelen bij de leden hoog in het vaandel staat en de reglementen zorgen ervoor dat alle leden periodiek bijgeschoold worden zodat zij hun kwaliteit en kennis van zaken bijhouden.

Administratiekantoor Compurad
Heerlijkheidsweg 15
4332 SN Middelburg
Telefoon: 0118-636453

www.compurad.nl

Contactpersoon:
Peter van Waarde

Neem contact op met Administratiekantoor Compurad