Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

King Accountants- of administratiekantoor: Corbeau

Corbeau is sinds 1988 het vertrouwde adres voor vele ondernemers en particuliere relaties in Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht en omgeving.
In Zwijndrecht hebben wij in 2009 een prachtig gelegen nieuwe vestiging geopend.

U kunt bij ons terecht voor al uw administratieve- en fiscale zaken :
Wij houden uw administratie up to date, dienen uw maandelijkse-, kwartaal- of jaaraangiften BTW tijdig in, maken naar wens periodiek, maar in ieder geval aan het eind van uw boekjaar, een rapportage en verzorgen uw aangifte vennootschap- of inkomstenbelasting.
Hiernaast verzorgen wij desgewenst uw loonboekhouding, inclusief de maandelijkse aangifte loonbelasting.

Voor onze particuliere relaties verzorgen wij de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting, regelen wij voorlopige aanslagen en/of -teruggaven en de diverse toeslagen.

Sinds 2007 zijn wij enthousiast gebruiker van King voor alle door ons gevoerde administraties. Voert u liever zelf de dagelijkse administratie? Geen probleem, wij kunnen op afstand controles uitvoeren en vanuit uw administratie onze rapportages samenstellen.

Naast bovenstaande kernactiviteiten begeleiden wij u graag:
Coaching van startende, groeiende en van eigenaar veranderende bedrijven, begeleiding van financieringstrajecten, bij banken maar ook BBZ.

Vanuit meer dan 20 jaar werkervaring in de zakelijke dienstverlening bij grote banken en bedrijfskundige opleiding hebben wij veel kennis en ervaring in huis op gebied van administratieve dienstverlening, fiscale zaken, financieringen en overige financiële zaken.

Administratiekantoor CorbeauLogo Corbeau
Maasboulevard 228
3331 ML Zijndrecht

Tjerk Hiddessingel 81
3342 CM Hendrik Ido Ambacht
06 – 53 112 002

www.corbeau.infoDirk Dragt - Corbeau

Contactpersoon:
Dirk Dragt
info@corbeau.info

Neem contact op met Administratiekantoor Corbeau