Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

King Accountants- of administratiekantoor:

Administratiekantoor Koppers

Administratie Kantoor Koppers (AKK) is afgestemd op MKB en ZZP. We zijn gevestigd in hartje Amsterdam. Uw doel is ons doel: het opzetten en onderhouden van een goed lopende administratie. AKK helpt u daarbij.

U kunt alles uitbesteden aan AKK of u doet zoveel mogelijk zelf zodat AKK alleen hoeft te controleren. AKK kan niet alleen uw boekhouding en aangiftes maar ook uw loonadministratie verzorgen. Door jarenlange ondernemerservaring in verschillende branches is AKK sterk in advies en begeleiding. Niet alleen voor startende ondernemers, maar ook al u al langer bezig bent. Bij alle financiële en fiscale vraagstukken kunt u bij AKK terecht. Van het schrijven van uw businessplan tot het opstellen van de jaarrekening: AKK is ermee vertrouwd. Een correcte en tijdige afwikkeling van uw belastingzaken scheelt u veel tijd, geld en zorgen.

Onze prijzen maken we vooraf helder; voor starters hanteren we aantrekkelijke tarieven. Neem vrijblijvend contact op met AKK!

Administratie Kantoor Koppers
Cornelis Troostplein 15
1072 JJ Amsterdam
020 – 671 55 42

http://koppersadministraties.nl/

Contactpersoon:
Frits Koppers
fkoppers@xs4all.nl
Administratiekantoor Koppers

Neem contact op met administratie Kantoor Koppers