Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

King Accountants- of administratiekantoor:

Administratiekantoor SABB

SABB bestaat uit twee medewerkers, de eigenaar en een parttime boekhoudkundig medewerker. SABB verheft boekhouden tot kunst. Het motto is dan ook “De Koning te rijk met een King boekhouding!”

Boekhouding  

Zelfstandige professionals, profit- en non-profit organisaties besteden de boekhouding uit aan SABB, zodat zij zich kunnen richten op hun core-business. De eigenaar is actief geweest als King Dealer en als accountmanager en consultant van King bij MCC Automatisering. SABB voert zelfstandig King Consultancy werkzaamheden uit en in samenwerking met MCC.

Accountant

SABB houdt zich hoofdzakelijk bezig met het verwerken van klantboekhoudingen, de BTW- + ICP-Aangifte en het samensteldossier Jaarrekening.

De Jaarrekening, IB-, VPB-, LH-Aangifte, salarisverwerking en privé fiscale adviezen besteden wij uit aan kantoor ‘De Tiende Penning’ of we gaan een samenwerking aan met uw huidige accountant of belastingadviseur.

 

SABB
Linie 207
7325DS Apeldoorn
06 – 419 805 09

www.sabb.nl

Contactpersoon:
Bennie Bastiaans
info@sabb.nl

Neem contact op met administratie Kantoor SABB