Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

King Accountants- of administratiekantoor:

Adviesburo Schouten

Groeit de financiële administratie van uw bedrijf u boven het hoofd? Schouten neemt u werk én zorgen uit handen. Als u dat wilt, verzorgen wij uw gehele administratie. Uiteraard kunt u ook zelf de administratie voeren en ons laten controleren en corrigeren. Zodat u er altijd van op aankunt dat deze keurig verzorgd is en voldoet aan alle wettelijke eisen. En als wij uw financiële administratie op orde hebben gemaakt, is het voor ons een kleine stap om ook de aangifte van uw omzetbelasting, oftewel BTW-aangifte, te doen. Dit doen wij dan ook met alle plezier voor u.
Vervolgens stellen wij uw jaarrekening samen. Uiteraard ook geheel volgens de wettelijke bepalingen. Een kloppende jaarrekening heeft u nodig voor de belastingdienst, voor uw bank en voor de Kamer van Koophandel. En ook voor uzelf is het prettig een goed overzicht te hebben.
Op basis van de jaarrekening volgt uw aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting.

Hoe u en uw bedrijf er financieel voor staan, is af te leiden uit bovenstaande cijfers. Met onze specialistische kennis kunnen wij, samen met u, deze cijfers goed  interpreteren. Dit helpt u om goede keuzes te maken voor de toekomst.

Neem vrijblijvend contact op met Schouten!

Schouten Belastingconsulenten en Bedrijfsadministrateurs
Johan Willem Frisostraat 10
3583 JS Utrecht
030 – 2517775

www.adviesburoschouten.nl

Contactpersoon:
Piet Schouten
p.d.j.schouten@adviesburoschouten.nl

Neem contact op met Adviesburo Schouten