Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Introductie Andre Grift

André heeft ruim 20 jaar ervaring als (enterprise) software ondernemer met een focus op internationale groei. Daarnaast heeft hij als geaccrediteerd RVO SIB adviseur ruime ervaring met het begeleiden van bedrijven met internationale groei-aspiraties.

Als Head of Partnerships & Integration is Grift verantwoordelijk voor het ontwikkelen en leiden van bunq’s strategische B2B sales & partnerinitiatieven.

Inhoud van de presentatie

bunq, de eerste Nederlandse bank met een volledig open API, maakt het mogelijk financiële (trans)acties vanuit andere applicaties te initiëren voor directe uitvoering en verwerking op de mobiel van de gebruiker.

Andre Grift beschrijft een case waarbij bunq’s API het mogelijk maakt gemeentelijke subsidies en toelagen instant te verstrekken en deze vervolgens door de ontvangers te laten gebruiken bij aangesloten winkels in de eigen woonwijk. Met bunq’s directe terugmelding van transactie-gegevens kan de versterker het gebruik eenvoudig controleren en daarmee het beleid meten en evt. aanpassen.

Andre Grift