Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Neem een kijkje achter de schermen bij Dehcos en krijg praktische voorbeelden van hoe je met King verschillende kanalen kan combineren.

Optimale integratie met King

Tijdens deze inspiratiesessie gaat Bas Leeuwerke in op het gebruik van King bij Dehcos Skin & Hair Professionals. De naam Dehcos staat voor Désirée En Henry COSmetica. Désirée Zelissen en Henry Peeters zijn de gepassioneerde oprichters van de salon.

Dehcos staat voor kwaliteit, kennis van zaken en persoonlijk contact met de klant.
Met de website en webshops weet Dehcos klanten in heel Nederland van hoogwaardige producten en een goede service te voorzien. Naast een prachtige salon met behandelkamers en een echte winkel in Baarlo heeft Dehcos een 6-tal webshops waarbij de klanten van die webshops vanuit het eigen centrale magazijn in Panningen worden bediend.

In de sessie krijg je praktische voorbeelden van hoe King is ingezet bij Dehcos.
Hierbij worden de verschillende onderdelen apart uitgelicht:

  • de salon
  • de winkel
  • de 6 webshops
  • het verwerken en uitleveren van de orders voor de verschillende webshops vanuit  het centrale magazijn

Meld je nu gratis aan!

Bas Leeuwerke

Voor velen zal Bas Leeuwerke geen onbekend gezicht zijn. Hij is al bijna 18 jaar werkzaam voor King, tegenwoordig in de functie van Partner Manager. Als Partner Manager onderhoud Bas Leeuwerke alle contacten met bestaande en nieuwe koppelingspartners van King. Deze koppelingen maken het mogelijk op een eenvoudige manier verbinding te maken tussen king en uiteenlopende applicaties.

King Connect

26 maart 2020
DeFabrique, Utrecht
13:00 – 17:30 uur

Nieuwsgierig naar het volledige programma? Lees meer over King Connect.