Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Introductie Daphne van Hove

Daphne van Hove is communicatie professional en eigenaar van het marketing- en communicatiebureau DaphneCommunicatie. DC zorgt voor online resultaat door de online zichtbaarheid, online vindbaarheid en online profilering van MKB bedrijven. Met een resultaatgerichte website. Met klantgerichte SEO webteksten die klanten triggeren. Met een sterke social media strategie. Maar vooral door inleving in jouw bedrijf en de kenmerkende persoonlijke samenwerking van DC.

Meer over Daphne?

     

Inhoud van het ronde tafel gesprek

Vind uit wat je kunt doen om jouw bedrijf beter online zichtbaar en online vindbaar te maken. En om meer resultaat te halen uit jouw website. Hoe kunnen Facebook (campagnes), LinkedIn, nieuwsbrieven, SEO (beter vindbaar zijn in Google), snippets, aansprekende en klantgerichte webteksten en een conversiegerichte website bijdragen aan jouw resultaat? Je krijgt tips en handvatten en kunt ook je eigen ervaringen delen tijdens dit interactieve rondetafelgesprek.

Daphne
Bekijk de vlog van Daphne