Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Introductie Eric Leenderts en Ronald van der Starre

Eric Leenderts (1958) is allereerst ondernemer, maar ook accountant, trainer/coach & conflictbemiddelaar.
Hij traint al meer dan 25 jaar o.a. medewerkers van alle KVK’s, universiteiten, NIVE, ondernemingsraden en wereldwijd managers van bedrijven als TomTom, Shimano & de Telegraaf Media groep. Als voormalig mede-eigenaar van een landelijk accountantskantoor heeft hij meer dan 30 jaar ervaring opgedaan in de accountancy branche. Daarna heeft hij de reguliere accountancy vaarwel gezegd om zich -inmiddels alweer 10 jaar- te kunnen focussen op strategische bedrijfsadvisering en bedrijfsstructuren.

Ronald van der Starre (1952), afgestudeerd Jurist, is reeds 16 jaar directeur van Svea Finans, de eerste niet traditionele factormaatschappij in Nederland.
In 2001 kreeg hij de kans om American Factoring naar Nederland te halen, om op deze manier MKB en ZZP ondernemers te kunnen helpen met het genereren van werkkapitaal. Tot 2001 was hij directeur bij Intrum Justitia Nederland. Ook is hij een van de oprichters van de NVI en heeft hij al 40 jaar ervaring in de diverse Credit Management disciplines.

Inhoud van de presentatie

Eric en Ronald nemen jullie gedurende deze sessie mee in het landschap van alternatieve financieringsvormen en hoe deze jou als ondernemer kunnen helpen bij het genereren van werkkapitaal.

Gebleken is dat in 25% van alle faillissementen binnen het MKB de oorzaak ‘Wanbetaling van Facturen’ is. Enig idee hoe jij ervoor kunt zorgen dat jouw financiële buffer niet wordt opgeslokt door wanbetaling van jouw opdrachtgever?
Laat staan dat jij als MKB’er kan profiteren van de aantrekkende economie, want bij banken kom je vaak niet in aanmerking voor een (extra) financiering.

Nog te weinig ondernemers weten welke alternatieve financieringsmogelijkheden de huidige markt te bieden heeft. Nieuwsgierig hoe jij als ondernemer zorgeloos JA kunt zeggen tegen die interessante extra opdracht, kunt investeren of zelfs groeien?

Meer over Eric en Ronald?

   Website SVEA Finans

   Eric

   Ronald

EricLeenderts-RonaldvanderStarre
Bekijk de vlog van Eric en Ronald
Bekijk de sessie van Eric en Ronald