Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Introductie Florian Rooz

”Ik geloof dat iedereen zeer complexe vaardigheden heel snel kan leren! Denk hierbij niet in maanden of jaren, want de meeste vaardigheden kunnen in slechts dagen of weken geleerd worden.”

Florian Rooz is ondernemer, investeerder en docent uit Amsterdam. Hij is oprichter en mede-eigenaar van meerdere bedrijven in diverse sectoren. In de afgelopen 10 jaar heeft hij veel verschillende aspecten van het menselijk vermogen om te leren onderzocht. Met name het starten en uitbreiden van een online platform om saxofoon te leren spelen is uitgegroeid tot een groot succes, met meer dan 350.000 actieve muzikanten. Hij is schrijver en producent van meer dan 10 succesvolle onderwijsmethoden in verschillende vakgebieden. Florian is ook bekend als jazz vocalist, componist en interviewer.

Inhoud van de presentatie

”Zo leer je alles 3 keer sneller” is het resultaat van al zijn eerdere werken in één ultra krachtig en breed toegankelijke methode van onderwijs (extreem leren). Sinds de release van zijn boek heeft Florian workshops ‘extreem leren’ gegeven aan tech- en innovatiebedrijven en -organisaties in heel Europa, waaronder op het hoofdkwartier van Tesla. Hij is docent aan de OBA in Amsterdam.

In deze workshop leert Florian de principes van extreem leren. Wat is extreem leren? Extreem leren is een techniek die lijkt op snellezen of free-diving. Snellezen zorgt ervoor dat je leessnelheid twee keer zo snel wordt, door in twee richtingen te leren lezen. Free-diving is een reeks technieken die het menselijk vermogen om onder water te blijven zonder luchtdruktanks enorm vergroot. Sommige free-drivers kunnen 8 minuten onder water blijven. Extreem leren vereist een vergelijkbaar soort vaardigheden. Het is een verzameling ideeën en technieken die elke persoon (of bedrijf) in staat stelt om de snelheid waarmee ze kunnen leren, en de snelheid om nieuwe vaardigheden eigen te maken, enorm vergroot.

Meer over Florian?
   
Florian Rooz
Bekijk de vlog van Florian
Bekijk de samenvatting van Florians sessie