Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Introductie Jeroen Jungerius

Jeroen beschikt over bijna 30 jaar ervaring in het betalingsverkeer. Voordat hij in 2015 bij Buckaroo van start ging, werkte hij voor Eurocard/MasterCard, Fortis, Interpay/Equens, PaySquare en PayPlaza. Vanuit zijn betaalexpertise initieert en onderhoudt hij met veel enthousiasme samenwerkingen met strategische partners in het Order2Cash-domein.

Meer over Jeroen?

   

Inhoud van de presentatie

De markt en (betaal)omgeving van bedrijven verandert sneller dan ooit te voren, met name ingegeven door de steeds kritisch wordende en minder loyale eindklant in relatie tot bestellen, betalen en bereikbaarheid. Daarmee verandert ook de rol van de financieel manager, haar proces en is er (soms) een noodzaak om snel te veranderen. Veel bedrijven willen de stap naar digitalisatie maken om de eindklant beter te kunnen bedienen in relatie tot bovengenoemde onderwerpen. Ontwikkelingen die wij o.a. zien bij onze klanten zijn de rol van geautomatiseerde authenticatie en identificatie bij het bestel en betaalproces, gedigitaliseerde facturatie, innovatieve betaaloplossingen, flexibele opvolging van debiteuren. Inzicht en gebruik van data, de verwachte impact van PSD2 kunnen niet ontbreken. Tijdens deze sessie praat ik je graag bij over de recente ontwikkelingen, de ervaringen van onze klanten en welke invloeden e-commerce hebben op je cashflow.

Jeroen 300x300
Bekijk de vlog van Buckaroo