Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Maak kennis met Judith Smits! Judith Smits komt met haar Netwerkshow King Connect afsluiten.

De Netwerkshow

85% van de mensen vindt het lastig om tijdens events op onbekenden af te stappen en zien netwerken als een ‘moetje’. Terwijl met elkaar connecten dé manier is om nieuwe klanten, businesskansen en samenwerkingen aan te trekken. Dat kan anders!

De Netwerkshow zorgt ervoor dat je tijdens King Connect 2020 nieuwe connecties kunt leggen én op een leuke manier kennis opdoet over on- en offline netwerken.

De Netwerkshow zit boordevol humor, herkenbare anekdotes over netwerken en best practices die het publiek direct toepast, o.a. over namen onthouden, afscheid nemen en op onbekenden afstappen. Er wordt gepitcht op het podium en er worden mooie prijzen uitgereikt!

Meld je nu gratis aan!

Judith Smits

Als superconnector en public speaker heeft Judith Smits duizenden mensen geholpen met on- en offline netwerken.

Judith verschijnt regelmatig in mediaproducties en publicaties, o.a. bij RTL Z, BNR Nieuwsradio, NU.nl, RTL 5 Uur Live, FD Persoonlijk, Intermediair en AD.

Zij is de bedenker en presentator van De Netwerkshow: een wervelende show waarin mensen op business events direct hun netwerk uitbreiden en meedoen aan een quiz met vragen over on- en offline netwerken. Met als kers op de taart: de winnaar van De Netwerkshow!

In deze netwerkeconomie is energiek met elkaar kunnen netwerken dé vaardigheid van de 21e eeuw. Judith’s missie is om mensen te laten zien dat iedereen met plezier een waardevolle connectie kan maken met anderen.

Haar motto is: ‘Ik geloof vurig in de kracht van enthousiasme. En in een big smile!’

King Connect

26 maart 2020
DeFabrique, Utrecht
13:00 – 17:30 uur

Nieuwsgierig naar het volledige programma? Lees meer over King Connect.