Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Meer verkopen is makkelijker dan de meeste mensen denken.

3 Verkoopstrategieën waarmee je je conversie verdubbelt (die bijna niemand gebruikt)

In deze presentatie leer je hoe het drie ondernemers in de IT en techniek lukte om twee keer zoveel klanten binnen te halen, zonder extra leads.

Je leert:

  • 3 verkoopstrategieën waarmee je je conversie kunt verdubbelen en hoe je die toepast in jouw bedrijf
  • Hoe je uitstelgedrag bij klanten voorkomt, zodat je veel eerder een handtekening onder je offerte krijgt
  • Wat uit wetenschappelijke analyse van 35.000 verkoopgesprekken het grootste verschil blijkt tussen gewoon goed verkopen en alle records breken

Meld je nu gratis aan!

Karen van Riel

Karen is een gedreven jonge ondernemer. In 2013 nam ze ontslag en leende ze €10.000,- om te kunnen starten. Ze had geen product, geen netwerk en geen idee waar de eerste klant vandaan moest komen. Toch kreeg ze het voor elkaar om aan tafel te komen bij ondernemers uit de techniek in heel Nederland.

Ze is auteur van het boek ‘Elke week goede leads’ en één van de oprichters van Outdo: het enige adviesbureau in Nederland met een marketing- en acquisitiemethode die helemaal gericht is op het verkopen van complexe technische producten. Ze helpt ondernemers in de industrie, IT en techniek om meer te verkopen met hogere marges.

King Connect

26 maart 2020
DeFabrique, Utrecht
13:00 – 17:30 uur

Nieuwsgierig naar het volledige programma? Lees meer over King Connect.