Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak. Meld je hier aan voor King Connect
Introductie Maurits Dekker

Maurits Dekker is sinds begin 2017 CCO bij Buckaroo en is daarmee begonnen aan zijn 2e periode binnen het bedrijf. Maurits is o.a. eindverantwoordelijk voor alle klantteams waar op dagelijkse basis de uitdaging ligt om standaard (betaal)processen zoveel mogelijk te digitaliseren bij de diverse klanten door het formeren van de ideale betaalstrategie. Hiervoor is Maurits 3 jaar Sales Director geweest bij kredietinformatie en zakelijk incassospecialist Graydon en heeft daarvoor 7 jaar gewerkt in diverse salesrollen bij zijn huidige werkgever Buckaroo.

Meer over Maurits?

   

Inhoud van de presentatie

De markt en (betaal)omgeving van bedrijven verandert sneller dan ooit te voren, met name ingegeven door de steeds kritisch wordende en minder loyale eindklant in relatie tot bestellen, betalen en bereikbaarheid. Daarmee verandert ook de rol van de financieel manager, haar proces en is er (soms) een noodzaak om snel te veranderen. Veel bedrijven willen de stap naar digitalisatie maken om de eindklant beter te kunnen bedienen in relatie tot bovengenoemde onderwerpen. Ontwikkelingen die wij o.a. zien bij onze klanten zijn de rol van geautomatiseerde authenticatie en identificatie bij het bestel en betaalproces, gedigitaliseerde facturatie, innovatieve betaaloplossingen, flexibele opvolging van debiteuren. Inzicht en gebruik van data, de verwachte impact van PSD2 kunnen niet ontbreken. Tijdens deze sessie praat ik je graag bij over de recente ontwikkelingen, de ervaringen van onze klanten en welke invloeden e-commerce hebben op je cashflow.

maurits_dekker
Bekijk de vlog van Maurits