Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Introductie René, Jorden en Bas

René
René is al ruim 10 jaar eigenaar van 2moso B.V. Dit bedrijf is importeur en distributeur van innovatieve en exclusieve accessoires voor smartphones, tablets en laptops. 2moso heeft de Benelux als werkgebied, met afzetkanalen in de CE-, fiets- en hardloopmarkt.

Jorden
Jorden heeft 10 jaar commerciële ervaring in het adviseren van MKB in Nederland. Na enkele internetbureaus is hij sinds 2016 verbonden aan Transsmart. Hij houdt zich hier voornamelijk bezig in het snijvlak van IT en logistiek. Voor King gebruikers fungeert hij als aanspreekpunt en help hij hen met het optimaliseren van logistieke processen.

Bas
Bas heeft ruim 30 jaar ervaring in de IT, waarvan de laatste 15 jaar als Business Consultant bij King Software. Hij mag zijn ervaring en expertise inzetten om tot klantgerichte oplossingen te komen.

Inhoud van de presentatie

Aan de hand van King-klant 2moso willen business partner Transsmart en King de bezoekers meenemen in de verbeteringsslagen die er op het gebied van integratie van de ERP-applicatie King en Transsmart als internationaal vervoerdersplatform zijn gemaakt.

Meer over René, Jorden en Bas?

   René

   Jorden

   Bas

René Jorden Bas
Bekijk de vlog van Jorden en Bas
Bekijk de sessie van Jorden, Bas en René