Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Met trots kunnen we mededelen dat de dagopening van King Connect 2020 wordt verzorgd door Richard van Hooijdonk. Zorg dat je erbij bent!

Het bedrijf van de toekomst/ trends 2030

We staan aan de vooravond van grote veranderingen. We rijden rond in slimme steden met zelfrijdende solar auto’s die op een 3D printer zijn uitgeprint. We worden driehonderd jaar en misschien wel onsterfelijk. Als we de aarde over 500 jaar moeten verlaten is Mars dan een alternatief? Veel banen bestaan niet meer in de wereld van morgen. Hoe zorgen we ervoor dat iedereen gelukkig blijft? Welk onderwijs en welke skills hebben we nodig om de wereld van morgen samen met elkaar te maken?

Nieuwe mogelijkheden en businessmodellen ontstaan. Organisaties moeten klaar worden gemaakt voor de toekomst. Een lezing die op een inspirerende wijze duidelijk maakt hoe managers en directies organisaties klaar kunnen maken voor een exponentiële toekomst. Welke ‘skills’ heb je nodig? Hoe zie inspirerende leiderschap eruit? Hoe kun je de ‘nieuwe wereld’ gebruiken om jouw organisatie naar de volgende fase te brengen? En hoe bouw je aan de organisatie van de toekomst?

Meld je nu gratis aan!

Richard van Hooijdonk

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Tussen 2015 en 2019 is Richard van Hooijdonk verkozen tot meest gevraagde trendwatcher en futurist van Nederland. Zijn inspiratiesessies zijn al door ruim 420.000 mensen bijgewoond. Je komt Richard van Hooijdonk regelmatig tegen op radio en televisie. Richard is regelmatig op televisie te zien bij RTL (RTL Late Night, RTL Boulevard), SBS (SBS shownieuws), BNN/VARA en AVRO/TROS. Bij BNR Radio presenteerde hij het programma ‘Mindshift’. Met zijn internationale researchteam van 30 specialisten onderzoekt hij dagelijks vele trends op het gebied van robots, zelfrijdend vervoer, Internet of Things, biotech, nanotech, neurotech, blockchain, 3D en 4D printing en natuurlijk ook augmented en virtual reality. Ook de impact op vele sectoren wordt in kaart gebracht. Wekelijks wordt het onderzoek gepubliceerd in aantrekkelijke artikelen, e-books, white papers en vele lezingen. Zijn boek ‘De Wereld van Morgen’ is inmiddels een ‘bestseller’.

King Connect

26 maart 2020
DeFabrique, Utrecht
13:00 – 17:30 uur

Nieuwsgierig naar het volledige programma? Lees meer over King Connect.