Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Introductie Rob van Berkel en Sander Leeuwerke

Rob van Berkel is eigenaar van Attitude Holland. Attitude Holland bestaat sinds 1999 en is een bedrijf gericht op alternatieve mode en accessoires. Haar motto is: Iedereen is goed zoals ‘ie is, hoe hij of zij er ook uitziet. Sinds 2003 maakt Attitude gebruik van de software van King.

Sander Leeuwerke is Business Consultant bij King. Hij werkt ruim 6 jaar voor King en samen met Rob werkt hij aan het continu succesvol maken van de e-commerce shop van Attitude Holland.

Meer over Rob en Sander?

   Website Attitude Holland

   Rob

   Sander

Inhoud van de presentatie

King is het kloppend hart van Attitude Holland. Dit King-hart ‘connects’ alle belangrijke onderdelen in de e-commerce organisatie, waaronder: logistiek, finance, marketing, payment en klantenservice. Met 100.000 artikelen die continu in prijs, voorraadbeschikbaarheid en eigenschappen veranderen, én wekelijks nieuwe collecties, moet dit ook wel.

Tijdens de presentatie staat geautomatiseerde artikeldata centraal. Artikel input, artikel management en artikel output komen hierin aan bod. De snelheid van de huidige maatschappij vraagt continu om nieuwe input. Hierdoor moet het artikel management optimaal zijn ingericht. King verzorgt het totaalpakket van de automatisering om de artikeldata up-to-date te houden. Ook de artikel output (verkooppunten zoals de eigen website, bol.com en Amazon) is volledig gekoppeld.

In het hele proces is King de spin in het web die alle data ‘connect’.

Rob van Berkel en Sander Leeuwerke
Bekijk de vlog van Rob en Sander
Bekijk de sessie van Rob en Sander