Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

We zijn met KING gestart in 2001 en hebben het pakket langzaam laten meegroeien met ons bedrijf tot de KING Enterprise gebruiker in 2017.

Op het moment dat we zelf gingen produceren in 2006, ontstond de behoefte aan een productieadministratie met voorraden van componenten op de verpakkings- en steriele eind-producten op de verkoop-vestiging. Beide vestigingen hebben inmiddels een zelfstandig draaiende KING administratie.

Tevens is voor de CE en ISO certificeringen van belang dat we bij calamiteiten een recall kunnen uitvoeren tot aan het oproepen van de batch nummers van de componenten. Daarvoor is de KING administratie uitermate geschikt en bij de jaarlijkse audits van de notified-body als zeer gebruiks-vriendelijk gekwalificeerd.

Wij hebben een planning gemaakt om volgend jaar te starten met het scannen van al onze product bewegingen. Van het verzamelen van de componenten uit het magazijn naar het innemen in de cleanroom en het vervoer van het gereed product van de productie naar de sterilisatie en uiteindelijk naar het gereed product magazijn. Veel product bewegingen waar we met scannen veel tijd kunnen besparen en foutieve voorraad-registraties kunnen vermijden.

Om tailor-made overzichten te maken, gebruiken we de KING maatwerk-box om overzichten te produceren die niet standaard in het KING pakket zitten.

medicocare_thumbnail